Kan een niet-tandarts Bezit een tandartspraktijk in Rhode Island?

Kan een niet-tandarts Bezit een tandartspraktijk in Rhode Island?

Elke staat, met inbegrip van Rhode Island, een uiteenzetting van de specifieke eisen waaraan moet worden voldaan om de tandheelkunde te beoefenen. In Rhode Island, zijn deze eisen door de Rhode Island examencommissie in Tandheelkunde ingesteld.

Het bezitten van een Dental Office

De Rhode Island examencommissie in Tandheelkunde geen eisen over wie een tandartspraktijk kan een eigen set. Ze doen echter eisen over wie kan opereren als een tandarts of tandartsassistente.

Oefenen als tandarts

Het bestuur stelt uitdrukkelijk dat aan bepaalde eisen moet worden voldaan om te werken als tandarts in Rhode Island. De raad moet een licentie voor iedereen uitoefening van de tandheelkunde uit te geven.

Office Onderhoud

Als eigenaar van een tandartspraktijk, bent u verplicht door The Rhode Island examencommissie in tandheelkunde om uw kantoor te houden aan hun normen. Er zijn ook tal van eisen en normen voor de tandartsen in uw kantoor te volgen. Dit beleid is vastgelegd in de regels en voorschriften uiteengezet door de raad. Als eigenaar, moet u ervoor zorgen dat beleid worden gevolgd.