Kan Acai Berry Supplement tages med Adipex?

Acai bær er en meget effektiv metabolisme booster og afvænning supplement, kendt for at fremme vægttab og forbedring energi. På den anden side, adipex er en recept kost pille anvendes til behandling af fedme. Før forbrugende acai bær med Adipex, er det vigtigt at finde ud af, om de vil interagere negativt for at undgå en negativ supplement interaktion.

Baggrund

Acai kosttilskud har været stigende i popularitet som mange producenter hævder dem at være yderst effektiv, vægttab fremme afgiftning kosttilskud. Ifølge WebMD, men lægevidenskaben er endnu ikke bevist nogen vægttab egenskaber i Amazonas frugt. Acai kosttilskud er tilgængelige i flere former lige fra detox drinks til 500 mg tabletter, der sælges i forskellige formler.

Adipex eller Adipex-P, er en receptpligtig kost medicin kendt bedre som phentermin. Arbejder på at undertrykke appetitten, det tjener mange lignende funktioner Acai kosttilskud.

Fordele

Acai bær kosttilskud tilbyder afgiftning da de fremmer en forbedret metabolisk funktion. Tillæggene er organisk i naturen, der tilbyder en naturlig udrensning og vægttab proces. Den Adipex recept tilbyder en klinisk foranstaltning til vægttab, der er yderst effektiv og giver en mere kontrolleret vægttab oplevelse. Du vil opdage, at acai kosttilskud ikke har så mange bivirkninger.

Bivirkninger

Mange acai kosttilskud har vist sig at have nogen bivirkninger overhovedet, der arbejder fra en naturlig organisk ekstrakt af acai bær. Dog skal folk allergiske over for bær ikke forbruge acai bær, ifølge WebMD.

Ifølge eMedtv.com, Adipex kommer med mange mulige bivirkninger, herunder hovedpine, mundtørhed, svimmelhed, søvnløshed, seksuelle problemer og højt blodtryk. Af disse er de mere alvorlige bivirkninger af Adipex er mindre almindelige hos patienter.

Overvejelser

Før du tager nogen vægttab kosttilskud eller medicin, er det nødvendigt at drøfte med din læge eller andet sundhedspersonale udbyder, hvorvidt det kursus, du søger, er sikkert for dit helbred. Mens acai bær kosttilskud har ingen vist bivirkninger, Adipex præsenterer flere.

Advarsler

Med enhver vægttab supplement, bør der tages forholdsregler, såsom en fysisk undersøgelse for at vurdere de sundhedsmæssige risici. Tag ikke nogen vægttab medicin, hvis du ikke er overvægtig, som du kunne stå over for alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser. Emballage oplysninger fastslår, at Adipex ikke bør tages med enhver anden form for vægttab medicin, så det kan ikke anbefales at bruge begge acai kosttilskud og en Adipex recept på samme tid, da der kan være en negativ supplement interaktion.