Kalkfattige Earth til forebyggelse af hårtab

Enhver, der oplever eller har en familie historie af hårtab ønsker en forebyggende eller en kur. Mange produkter er tilgængelige, der er værd at forsøge, men ingen har vist sig fuldstændig effektiv. Et stof, du kan komme igennem en naturlig kost, som et kosttilskud eller topiske præparater er kiselholdig jord, også kaldet diatoméjord. Det er en naturlig jord (mineral), der består af fossiler, og det har mange fans, der hævder, at det har hjulpet vokse sundt hår. Dyrlæger bruger det til samme formål i dyr.

Sund kost for hår

Skift din kost for at være lav i fedt og kost rig på protein. Spis hele fødevarer og undgå forarbejdede fødevarer. Få gode proteiner og B-vitaminer for hårvækst fra fedtfattig ost, æg, fisk, bønner, yoghurt, lever, ølgær, hvedekim og granuleret lecithin. Sojaprotein understøtter også hårvækst. Tofu og sojamælk er gode kilder sojaprotein. Silica, en renere form af kiselholdige jord, er også godt for hårvækst. Kartoffel skind, grøn og rød peberfrugt, agurker og bønnespirer har høje niveauer af silica.

Kiselholdige jordarter kosttilskud

Dette mineral produkt har ry for at hjælpe både mænd og kvinder, der oplever hårtab, ikke kun ved at forhindre yderligere tab, men ved at fremme genvækst. For at opnå kosttilskud og hårplejeprodukter rige på kiselholdig jord, gå til din lokale helsekost butik eller besøge nogle af de websteder i "Resources" sektionen.