Kalf Strain Injuries

Kalf Strain Injuries

De kuitspieren zijn in het onderbeen onder de knie. De grotere heet de gastrocnemius. De spier eronder de soleus. Beide spieren worden gebruikt te verhogen of druk op de tenen van het lichaam. Lopers, gewichtheffers, dansers en atleten zijn bijzonder gevoelig voor kalf blessures als gevolg van RSI op deze spieren.

Significantie

Een persoon moet rusten wanneer zij een kalf stam als deze spieren worden gebruikt om te lopen. Het niet op de juiste verzorging van een kalf-spierspanning neemt verder kan scheuren en letsel aan de spieren veroorzaken.

Soorten Stammen

Individu kan een beklemmend gevoel in hun kuitspieren voelen van een rang 1 stam. Zij kunnen nog wel hun kalveren te gebruiken, maar ze kunnen pijnlijk strak of meerdere dagen. Een graad 2 stam kan scherpe pijn, zwelling en zelfs blauwe plekken veroorzaken.

Andere soorten Strain

Een graad 3 stam kan extreme pijn en een onvermogen om ofwel kuitspier samentrekken produceren. Ofwel spier kan uit de buurt van het bot scheuren. De gastrocnemius kan zelfs bal en kijk vervormd.

Effecten van het ijs, hitte en Medicatie

Ice worden gebruikt tijdens de eerste 48 tot 72 uur na een kalf stam ontsteking en pijn te verminderen. Na de eerste zwelling is afgenomen, kan een verwarmingselement bevorderen de doorbloeding, waardoor zuurstof en voedingsstoffen bevat voor genezing. Anti-inflammatoire geneesmiddelen, zoals ibuprofen kan ook bepalen zwelling en pijn. Graad 3 blessures vereisen vaak chirurgisch herstel. Daarna kan ijs, hitte en medicijnen worden gebruikt voor genezing.

Time Frame

Een kalf strain injury kan genezen in een paar dagen als men geeft het de juiste behandeling, vooral rust.