Kørselsvejledning til Making essiac te

Essiac te har længe været holdt som en potent alternativ behandling for kræft, en afgiftende substans og en immunsystemet booster. I hvor høj grad det er effektivt, hvis overhovedet, er stadig bestemmes og debatteret af forskere og læger. Uanset, blandingen stadig gør for en velsmagende og beroligende te. Denne guide vil vise dig de vigtigste skridt til at gøre Essiac te.

Forbrugsvarer og Ingredienser

For at gøre Essiac te, skal du bruge et par vigtige køkken leverancer, som nemt kan findes på din lokale fødevareforsyning butik, isenkræmmer eller købmand. Først skal du have en tepotte. Sørg for, at det er lavet af enten emalje eller rustfrit stål, men ikke aluminium, som kan reagere på te. Du vil også nødt til at købe sylteglas, ringe og låg samt en si, en tragt og et målebæger. Som for ingredienser, skal du bruge 6,5 kopper burre rod, et pund af pulveriseret rødknæ urt, 1/4 lb. pulveriseret glat elm bark og en ounce af pulveriseret tyrkisk rabarber rod.

Forberedelse

Tag alle ingredienserne og bland dem sammen grundigt. Sæt løgnehistorie i en glaskrukke eller krukker og opbevares et mørkt sted, såsom køkken skab. Dernæst ved hjælp af et målebæger, øse ud en ounce af urt blanding. Kog i 32 ounce vand over et komfur til 10 minutter og sikre potten eller tekande er dækket. Sluk ovnen og lad blandingen sidde natten over, hvilket sikrer det er stadig dækket. Den næste dag, genopvarme blandingen over ovnen, indtil den er dampning, og derefter lade det køle gang mere. Endelig, ved hjælp af filteret, stamme blandingen gennem filteret ned i glassene og lad blandingen afkøle yderligere.

Opbevaring

Efter Essiac te blanding er blevet korrekt anstrengt i glaskrukker og forseglet, kan du gemme glassene i skabet eller ethvert andet mørkt sted. Men når krukken er blevet åbnet til brug, skal du være sikker på at gemme krukker i køleskabet. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning for at forhindre støbning, kan du vælge at gemme krukker i første omgang i køleskabet, give afkald på at gemme dem i skabet helt. Som du nå det sidste stykke af te i en krukke, vil din blanding være tyk. Hæld denne tykke blandingen i en større krukke og opbevares i køleskab natten over. I morgen, vil blandingen er skilt, så du kan bruge te del og kassér tykkere sediment.