Kærnemælk Gær Cure

Gær infektioner er ofte henvist til det videnskabelige navn Candida. Det er normalt for gær at være til stede på et niveau på huden af ​​det menneskelige legeme. Gæren kan vokse til farlige niveauer i varme og fugtige områder af kroppen. Det er oftest findes i kønsdelene for kvinder, men kan også forekomme hos mænd.

Kærnemælk som en Gær Infektion Behandling

Der findes flere typer af kærnemælk. Traditionel kærnemælk er væsken tilovers efter smør kærnede fra creme. Helstøbt kærnemælk er mere almindelig og er fremstillet ved tilsætning af mælkesyrebakterier til mælk.

Det menes bakterierne i kærnemælk, betragtes som en af ​​de gode bakterier, hjælper med at opretholde kroppens balance af gode og dårlige bakterier, forebyggelse af infektioner. Kroppen reagerer på de gode bakterier og producerer giftstoffer, der ødelægger dårlige bakterier og gærceller.

Normal behandling procedure omfatter drikkevand én eller to glas kærnemælk hver dag. Det kan gøres på en løbende som en forebyggende foranstaltning eller på tidspunktet for infektion i et forsøg på at helbrede gær infektion.

Andre Hjem Gær Infektion Behandlinger

Hvidløg er ofte taget som en behandling for gær infektioner. Hvidløg kan spises hel eller pakket i lys klud og indsat i vagina. Tamponer kan overtrækkes med en lille mængde yoghurt før indsættelse som en behandling af gær infektioner.

Drinking tranebærsaft og spise yoghurt indregnes ligeledes måder at forebygge og behandle gær infektioner.