Juice Cleansing Diet

Juice reinigt hebben vele namen. Of is het sap feesten, sap vasten of meester reinigt - het zijn allemaal namen voor een streng vloeibaar dieet. In ieder geval, je drinkt alleen vloeistof uit verse groenten en fruit. Reinigt kunnen zo lang als een dag duren of verlengen liefst 6 maanden. De voordelen van het maken van sap, wanneer dit juist gebeurt kan talrijk zijn, maar de voeding kan ook gevaarlijk zijn als slecht uitgevoerd.

Hoe te Juice Cleanse

Idealiter zou sap vasten worden uitgevoerd in het weekend; U kunt zich volledig te richten op de te reinigen zonder onderbrekingen van het werk. Ga boodschappen en selecteer een breed scala van groenten en fruit voor het maken van sap. Whole Foods zal elke hoeveelheid groenten en fruit te worden juiced voor een nominale vergoeding als u niet een sapcentrifuge hebben. Als groenen zijn juiced, probeer ze te consumeren binnen een dag - anders, het sap oxideert. Geoxideerde groene sap smaakt niet zo goed, en voedingsstoffen worden ook verloren.

Voordelen van Sap

Juice reinigt ontgiften van het systeem van onzuiverheden. Toxines kunnen bouwen in het systeem als je een slechte spijsvertering of indien een persoon wordt blootgesteld aan schadelijke chemische stoffen het milieu voor lange periodes (zoals luchtvervuiling). Sommigen gaan op sap vasten puur om gewicht te verliezen. Meer dan 1.300 calorieën per dag op slechts vruchtensap is moeilijk vanwege het hoge water en vezelgehalte. Een ander voordeel is een betere spijsvertering. Fruit is rijk aan vezels, die helpt bij het reinigen het spijsverteringskanaal. Als het dieet bevat juiced greens, kan de voeding ook hoog in mineralen zoals ijzer, calcium en zelfs eiwit. Cherie Calbom, auteur van "The Juice Lady's Guide to Sap voor Gezondheid" legt uit dat het maken van sap kan bevorderen energie-niveaus en de algehele vitaliteit en dat bepaalde sap vasten kan helpen bij veel voorkomende aandoeningen van gist infecties tot een gewone verkoudheid. Het lichaam blijft ook gehydrateerd op een sap reinigen, welke cel regeneratie ondersteunt, houdt de huid helder, en nog belangrijker, helpt bij het elimineren van afval uit het lichaam. Hydratatie is een van de grootste reinigingsonderdeel een sap snel.

Voordelen van het vasten

Vasten of ernstige caloriebeperking wordt verondersteld geestelijk heilzaam zijn. Auteur Stephen Blauer legt in "Het maken van sap Book" dat het vasten bevordert positieve mentale effecten. Als het maken van sap gaat gepaard met vasten door middel van low-calorie verbruik, kan het vasten leiden tot een "hoog." Mentale helderheid wordt verhoogd met een gevoel van alertheid en euforie. Naar verluidt, historische figuren als Jezus en Ghandi beide gevast om spirituele helderheid te bereiken.

Bekende valkuilen

Velen gaan tot sap reinigt met onrealistische verwachtingen: terwijl het gewichtsverlies is gegarandeerd als je alleen vruchtensap te consumeren, het dieet is niet duurzaam. Het lichaam moet vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen te ontvangen. Als één type sap wordt verbruikt gedurende een lange periode, zal het lichaam uitgehongerd van andere voedingsstoffen. Dus, terwijl ananas en sinaasappelsap voorkeur met smaak vloeibare boerenkool kunnen zijn, het vasten niet meer dan een paar dagen vanwege minerale verlies. Als een sap snel worden uitgevoerd gedurende meer dan enkele dagen, waarin een grote verscheidenheid van voedingsmiddelen voor juicing essentieel. Een andere valkuil is een terugkeer naar slechte eetgewoonten wanneer het dieet eindigt. De voeding moet worden gebruikt als een springplank betere eetgewoonten zodra het reinigen voorbij.

Waarschuwing

Prikkelbaarheid is een veel voorkomende bijwerking van een sap reinigen. Als het lichaam ontgift en hunkeren naar voedsel te intensiveren, kunnen stemmingswisselingen optreden. Ernstige bijwerkingen worden toegelicht in een Vanderbilt University gezondheid artikel. Als het lichaam in verhongeringswijze een langdurige snelle het lichaam terug naar die eiwitopslag van organen zoals de nieren en lever. Het artikel gaat in op de staat dat veel voedingsdeskundigen denken vasten is overbodig wanneer het lichaam op natuurlijke wijze vasten, terwijl het lichaam slaapt. Hoewel men nog steeds consumeren calorieën op een sap snel, kan het lichaam gaan in honger-modus als er niet voldoende calorieën per dag worden geconsumeerd. Als zodanig is zij die nieuw zijn voor het vasten zijn niet geadviseerd om zo meer te doen dan een paar dagen. Vasten kan worden uitgevoerd gedurende meer met voldoende kennis en ervaring.