Japanse behandelingen voor Alzheimer

Japanse behandelingen voor Alzheimer

De ziekte van Alzheimer is beangstigend en slopende, ongeacht waar je woont. Er zijn een aantal plaatsen echter kunt effectieve behandeling en levensomstandigheden dat de toestand ondersteunen. Japan's zorg en behandeling voor ouderen kan leiden tot de Verenigde Staten de goedkeuring van een aantal van hun tactiek.

Dieet

De Japanse dieet bestaat meestal uit 25% minder calorieën dan het Amerikaanse dieet. Een studie bij USC gebleken dat een beperking van de voeding van muizen leidde tot een verminderde opbouw van plaques in de hersenen die samenhangen met de ziekte van Alzheimer. Aangezien de zwaarlijvige zijn meestal beschouwd als een hoog risico op de ziekte van Alzheimer, kan dit betekenen dat een beperkte calorie dieet gelijkaardige effecten bij de mens zal hebben. UCLA onderzoekers hebben ontdekt dat een plaque-reducerende methode kan zijn om meer vis in de voeding bevatten. Het lijkt erop dat een eiwit genaamd LR11 vereist visolie te vechten uit plaque opeenhopingen in de hersenen. De Japanse dieet rijk aan vis, zodat de LR11 eiwit aan de olie die het nodig heeft. Een ander hoofdbestanddeel van het Japanse dieet is groene thee. Epigallocatechinegallaat (EGCG), een antioxidant in groene thee, gevonden in een Duitse studie worden gekoppeld aan het voorkomen van een toxisch eiwit genaamd amyloïde fibrillen, die wordt geassocieerd met de ziekte van Alzheimer en Parkinson. Deze drie facetten van het Japanse dieet zijn een vorm van behandeling van Alzheimer (zie referentie 2 en Middelen 1 en 2).

Geestelijke Studies

Een methode genaamd "Learning Therapy" ontwikkeld door Ryuta Kawashima van Tohuku University heeft aangetoond enkele belofte met Alzheimer-patiënten. Deze behandeling bestaat uit regelmatig bijeen in de klassen voor te lezen van essays of romans en om eenvoudige berekeningen uit te voeren. Kawashima gevonden dat patiënten verbeterd tests die ernst van de ziekte te bepalen. "Brain Training" evenementen zoals men in 2007 in China hebben het verspreiden van kennis over de manier waarop het houden van de hersenen actief zijn met mentale oefeningen kunnen helpen om af te wenden van Alzheimer. Een methode die de Japanners gebruiken is om oudere patiënten te koppelen met vroege symptomen van Alzheimer met basisschool leerlingen. Het personeel van de Hikari geen Soto huis gevonden dat de kinderen hebben de neiging om beter te gedragen en de patiënten zich meer alert wanneer ze samen te werken. Japan is ook begonnen met het gebruik van oude schoolboeken aan patiënten die lijden aan dementie te behandelen. Klinisch psycholoog Yukiko Kurokawa vond dat er een betere kans voor de oudere patiënten om dingen te onthouden over het verleden, toen gegeven boeken lijken op die ze studeerde op jonge leeftijd (zie referentie 1).

Clinical Trials

Japanse onderzoekers hebben een aantal studies van experimentele Alzheimer medicijnen die veelbelovend zijn voor toekomstige medicijnen kunnen hebben gepubliceerd. Een studie in 2000 op de Tokyo Metropolitan Instituut voor Gerontologie bleek dat donepezil effectief bij milde gevallen van de ziekte van Alzheimer was. Donepezil is gebruikt sinds die tijd, al is er nog wel wat vraag hoe effectief het is. Een experimenteel vaccin getest in 2006 is effectief gebleken bij muizen. De studie, uitgevoerd door Dr Yoh Matsumoto verminderd hersenen deposito's die de aandoening kan veroorzaken. Verdere proeven worden nog steeds uitgevoerd. In juni 2009 werd een kleine peptide ontdekt door Japanse wetenschappers onder Masayusu Okochi dat een marker die kan leiden tot eerdere behandeling en de mogelijkheid van het vertragen van de ziekte kan zijn (zie referentie 1 en Resource 3).