IVF Private Behandeling Vs IVF NHS Treatment

In vitro fertilisatie of IVF is een levensader voor veel paren die hebben moeite concipiëren. Voor vrouwen met bepaalde medische aandoeningen, IVF is de enige optie voor het zwanger worden. Het nadeel van IVF is dat het duur is, en de resultaten zijn niet gegarandeerd. Voor vrouwen in het Verenigd Koninkrijk, biedt de National Health Service (NHS) volledig gesubsidieerd IVF-behandelingen, maar het kiezen van NSH IVF kan riskant zijn. De normen van de dienst niet overal in het land, en er zijn aanwijzingen dat het minder succesvol dan prive-behandelingen.

Behandeling Criteria

Voordat u een IVF-behandeling kan krijgen op de NHS, moet je aan bepaalde criteria voldoen. Eerste, geen van beide ouders-to-be moet geen kinderen, of uit deze relatie of een vorige. U moet hebben geprobeerd om tevergeefs zwanger voor een jaar voor een bezoek aan uw arts. Als de oorzaak van uw onvruchtbaarheid niet is geïdentificeerd, dan moet je proberen het concipiëren voor drie jaar alvorens te worden goedgekeurd voor IVF. Je moet tussen de 23 en 39 jaar oud zijn, en u kan nodig zijn om gewicht te verliezen, stoppen met roken of om andere veranderingen in levensstijl om uw algemene gezondheid te verbeteren vóór de ontvangst van de behandeling. Privéklinieken bepalen hun eigen richtlijnen voor wie een goede IVF kandidaat maakt, maar ze hebben de neiging veel minder streng dan NHS eisen te zijn.

Prijs

IVF-behandeling op de NHS is gratis, hoewel de meeste kandidaten zullen hebben bijgedragen aan de NHS via de belastingen. Volgens de Britse Human Fertility and Embryology Authority (HFEA), de prijzen voor particuliere klinieken variëren van 4.000 EUR tot 8.000 EUR.

Regionale verschillen

Waar je woont kan een aanzienlijke impact hebben op de NHS IVF-behandelingen die u ontvangt. In sommige plaatsen, kandidaten ontvangen drie IVF-behandelingen van de NHS, terwijl in andere plaatsen, ze ontvangen alleen één. Met een privé-kliniek, kunt u zoveel behandelingen ontvangt als u zich kunt veroorloven en uw arts vindt om veilig te zijn.

Succes Rate

Een studie uit 2007 door de BBC vond dat de NHS IVF slagingspercentage lager is dan particuliere klinieken. Volgens BioNews, dit verschil is waarschijnlijk voor een deel te wijten aan het feit dat privé-klinieken kunnen bouwen IVF schema's, op basis van de beste tijd voor de innesteling van het embryo voor elke patiënt. De NHS heeft minder flexibiliteit en kan niet in staat om eieren en implantatie embryo's te oogsten op het juiste moment.

Waarschuwingen

Als u besluit om private IVF behandeling te zoeken, zorg ervoor dat de kliniek ga je met een licentie van HFEA. U kunt deze informatie op de website HFEA (zie bronnen) te controleren. Alle NHS IVF-klinieken zijn HFEA goedgekeurd.