IVF Acupunctuur Behandeling

IVF Acupunctuur Behandeling

Als een vrouw ondergaat in vitro fertilisatie (IVF) behandeling, heb je een veel te overwegen, zoals hoe je een goede reproductieve expert (RE), hoe te behandelen en hoe u uw talrijke arts afspraken te beheren veroorloven. Een andere overweging is of acupunctuur een waardevolle aanvulling op uw IVF-protocol zou kunnen zijn. Terwijl u misschien vertrouwd met hoe acupunctuur kan helpen met andere kwalen en ziekten zijn, zou je niet bewust zijn van hoe het kan profiteren van uw pogingen om een ​​gezin op te bouwen door middel van IVF.

Functies

Acupunctuur, een helende kunst die werd beoefend in China sinds de 16e eeuw, werd alom bekend in de Verenigde Staten in de jaren 1970. Met acupunctuur, zijn hair-dunne, steriele naalden langs het lichaam geplaatst op strategische punten die overeenkomen met de energie en de doorbloeding. Wanneer deze gebieden binnen het lichaam worden geblokkeerd, de naalden helpen bij het vrijgeven van de energie en bloedsomloop, om weefsels en organen te repareren en herstellen functie en balans aan het lichaam als geheel.

Functie bij IVF

Hoewel acupunctuur is rond voor duizenden jaren, het gebruik ervan met geassisteerde reproductieve geneeskunde is relatief recent. Met ingang van 2009 zijn veelbelovend en betrouwbare studies gepubliceerd in gerenommeerde medische tijdschriften zijn uitgevoerd die show acupunctuur, gebruikt in combinatie met een IVF-behandeling, kan de kans op succes te verbeteren. Volgens Dr Paul Magarelli, een reproductieve endocrinoloog in Colorado, kan acupunctuur bloedcirculatie verbeteren de eierstokken, waardoor voor gezondere eieren, en de baarmoeder, waardoor het baarmoederslijmvlies dikker en meer gastvrije omgeving voor implantatie optreden.

Voordelen

Voordelen van acupunctuur als aanvulling bij een IVF-behandeling, zoals een lager risico op een miskraam en een buitenbaarmoederlijke zwangerschappen en minder kans op het hebben van een veelvoud. Volgens Wendy Yu, licentie acupuncturist in Los Angeles, Californië, "Acupunctuur heeft ook een significante invloed op 'slechte responders,' van wie het lichaam niet goed reageren op de standaard IVF medicatie of protocollen." Dit is goed nieuws voor vrouwen met een hoge-follikel stimulerend hormoon niveaus. Het grootste voordeel van acupunctuur, echter, is dat het uw kans op een levend geboren kind kan verhogen.

Time Frame

De timing van de acupunctuur behandelingen is afhankelijk van de individuele patiënt. Sommige vrouwen, zoals die gevoelig voor lage respons, profiteren van eens per week acupunctuur tevoren en terwijl ze nemen hun stimulerende medicatie. Andere vrouwen kunnen alleen acupunctuur onmiddellijk voorafgaand aan ei ophalen en dan weer na embryo transfer nodig. Factoren uw acupuncturist zal rekening worden gehouden met onder andere eerdere IVF-pogingen en resultaten, andere gezondheidsproblemen die uw vermogen om zwanger te worden, en je leeftijd kan beïnvloeden.

Overwegingen

Zorg ervoor dat de acupuncturist is in licentie gegeven aan de praktijk in uw staat. Informeren over haar ervaring in het werken met vrouwen die een IVF, slagingspercentages en de prijs per behandeling. Sinds ei opvragingen en embryo transfers vallen vaak in het weekend, is het noodzakelijk uw acupuncturist is zeven dagen per week. Neem contact op met uw verzekeraar om te zien of acupunctuur is een overdekte medische kosten. Oplossen door de National Fertility Association, heeft lokale steungroepen en middelen die beschikbaar zijn om u te helpen een acupuncturist in uw buurt.

Waarschuwingen

Het is belangrijk dat uw RE weten welke behandelingen uw acupuncturist is het verstrekken van voor u. De studies die hebben aangetoond succes zijn uitgevoerd met erkende acupuncturisten die zijn goed geïnformeerd over de IVF-protocollen. U moet comfortabel met uw behandelplan te voelen en de acupuncturist moet blij om te gaan zitten met u en al uw vragen beantwoorden, maar ook bereid zijn om je RE te spreken op uw verzoek zijn. IVF is high stakes, emotioneel, financieel en fysiek. Als u denkt niet in uw acupuncturist is het best om een ​​ander te vinden.