Itchy Scalp Remedies

Een jeukende hoofdhuid is ongemakkelijk en kan vervelend zijn als het niet behandeld vroeg. De beste preventie van een jeukende hoofdhuid is een goede reiniging en conditionering. Sommige gevallen van de hoofdhuid jeuk zijn te wijten aan onachtzaamheid tijdens het wassen en conditioneren. Was altijd het haar wanneer het is vies en onthouden van waardoor het zweet te drogen op de hoofdhuid zonder wassen.

Gebruik nooit Bar Zeep op Haar

Zeep missen de zachte reinigende kracht van shampoos. Ze zijn gemaakt van agressieve chemicaliën die alleen worden gebruikt voor diepe schoon het lichaam. Regelmatig gebruik van zeep kan leiden tot ernstige jeuk en irritatie. Zeep strips essentiële oliën van het haar met elke wasbeurt; gebrek aan olie in de hoofdhuid ook leiden tot droog. Uiteindelijk haar kan beschadigd raken en breken af ​​als gevolg van droogte. Gebruik altijd een goed geformuleerde vochtinbrengende shampoo ter bestrijding van jeuk.

Gebruik olijfolie op de gevoelige hoofdhuid

Sommige hoofdhuid zal jeuken, ondanks het gebruik van vochtinbrengende conditioners en shampoos. Jeuk gebrek aan natuurlijke oliën eenvoudig te verhelpen door handmatig toevoeren van olie aan het haar. Tea tree en olijfolie zowel kalmeren jeukende hoofdhuid. Probeer het opwarmen ofwel olie, daarna masseren op de hoofdhuid en te laten inwerken gedurende 10 minuten voor het douchen. De toegevoegde vocht zal de jeuk verzachten en maakt de shampoo milder op de hoofdhuid.

Vermijd chemische behandelingen

Permanenten en chemische-haar rechttrekken producten zijn ook oorzaken van de hoofdhuid jeuk. Thioglycolate chemicaliën zijn vaak irriterend voor de hoofdhuid. Chemische behandelingen kan leiden tot geavanceerde eczeem, die kan eisen dat u te scheren je hoofd af te zijn van de aandoening. Alle permanenten en chemische producten worden getest op een gebied van het haar via een streng test. Geen chemisch product moet ooit de hoofdhuid, vooral een aanraken zonder een beschermende balsem op zijn plaats.