Ischias Oefeningen voor een hernia

De heupzenuw loopt van de onderrug naar de billen en de rug van de benen. Een hernia in de lage rug kunnen drukken op deze zenuw. Pijnklachten kan uitstralen naar beneden de benen en in de enkels. Ischias oefeningen voor een hernia kan helpen verlichten van de druk en de pijn te verlichten door de spanning losmaken en het bieden van ondersteuning door middel van het versterken van de spieren rond de problematische schijf.

Vatbaar Ischias Oefeningen

Voor het strekken van de lage rug en heupzenuw, beginnen met het liggend gezicht naar beneden. Positie ellebogen direct onder de schouders. Als pijn toeneemt, plaats een kleine kussen onder de heupen om de kromming van de onderrug verlagen. Houd positie om tolerantie maximaal vijf minuten. Zodra dit wordt het gemakkelijk, duwen ellebogen recht.

Ter versterking van de lage rug gebied, positie armen boven het hoofd in buikligging. Begin met het heffen van een arm, dan de andere. Geavanceerde oefening omvat samen tillen beide armen. Voeg een been lift, terwijl tegelijkertijd het opheffen van de andere arm. Zodra dit kan worden uitgevoerd zonder toenemende pijn, til beide armen en benen samen. Voor andere geavanceerde oefening, plaats je handen in de kleine van de rug en til het bovenlichaam van de vloer.

Rugligging Ischias Oefeningen

Voor uitrekken van de lage rug en heupzenuw beginnen liggend op de rug. Breng een knie naar de borst tot een trek gevoeld wordt. Houd andere been plat op de vloer. Als dit te moeilijk, te beginnen met de tegenovergestelde knie gebogen. Dan voorzichtig rekken van de knie naar de tegenoverliggende schouder.

Strek de rug van een been met een knie buigen. Til andere been recht omhoog tot het niveau van tegenovergestelde knie. Gebruik een handdoek rond de enkel voor hulp aan een stuk te bieden. Om het gebied te versterken, uit te voeren met rechte pijpen verhoogt zonder de hulp van een handdoek. Presteren stukken en oefeningen aan beide zijden.

Versterking van de Core

Versterking van de kern of bagageruimte, vooral de buikspieren, is het belangrijk de lage rugleuning. Voeren buik crunches door rugligging met gebogen knieën. Kantel het bekken door het afvlakken van de lage rug naar de vloer. Met arm ondersteunen van de kop en de ellebogen parallel aan het lichaam, til het bovenlichaam vast door de buikspieren. De onderste buikspieren kan worden versterkt door het plaatsen van de knieën in een hoek van 90 graden door te rusten schenen op een stoel. Herhaal buikkraken.