Is Yoghurt goed voor vrouwen?

Yoghurt is goed voor vrouwen om vele redenen, maar misschien wel het belangrijkste voordeel is dat het vol met calcium. Vrouwen hebben calcium nodig, vooral als ze ouder worden, te beschermen en te behouden van de gezondheid en de kracht van hun botten. Nadat de vrouwen in de menopauze, hun kansen op het verwerven van osteoporose of poreuze botziekte verhogen tangentiaal. Een vrouw wil niet deze aandoening hebben. Dit kan tot botbreuken en zelfs een bochel, waar wervels fracturen regelmatig optreden en de individuele eindigt voorovergebogen.

Calcium Bron, pas als u het IBS

Volgens de Mayo Clinic, yoghurt is een uitstekende bron van calcium en een goede eiwitbron. Bovendien, wanneer een persoon lijdt aan prikkelbaar darmsyndroom (IBS) yoghurt kunnen de symptomen verlichten, volgens Dr. Michel Picco van de Mayo Clinic.

Goede bacteriën

Yoghurt bevat bifidobacteriën en lactobacillen bacteriën. Deze bacterie helpt organismen zetten de lactose die in melk, waaruit yoghurt wordt gemaakt, in melkzuur. Deze probiotica, of goed of nuttige bacteriën, zijn te vinden in uw dikke darm. Probiotica kunnen helpen bij het verminderen van gas en verminderen het opgeblazen gevoel en pijn dat is een essentieel onderdeel van IBS. Als je van verstopping zijn, het eten van yoghurt kan je helpen makkelijker te elimineren, omdat het helpt voedsel passeren de darm sneller. Aan de andere kant, als je IBS resulteert in diarree, de probiotica kan de frequentie van diarree te verminderen. Yoghurt kan zelfs helpen opruimen gist infecties, volgens Probiotics-lovethatbug.com.

Laag in koolhydraten, hoog in B-vitamines en mineralen

Yoghurt laag in koolhydraten en rijk aan B-vitaminen en essentiële mineralen, alsmede een grote bron van eiwitten, volgens Canadianliving.com.

Lactase

Als een individu is lactose tolerant, kan yoghurt het antwoord zijn, want yoghurt is lactase in het. Lactase is het enzym dat lactose, zodat het goed kan worden verteerd.

Foliumzuur

Vrouwen in hun vruchtbare jaren nodig foliumzuur, die kan worden verkregen door het eten van Yoplait Source Cardio Yoghurt. Foliumzuur is een vitamine B. Als een vrouw deficiënt in deze en zwangere kan resulteren in een zuigeling geboren met neurale buis problemen, zoals spina bifida wordt. Daarnaast wordt een tekort aan foliumzuur geassocieerd met een verhoogd risico op beroerte en coronaire hartziekte.

Vitamine D

Yoghurt, afhankelijk van het merk kan een uitstekende bron van vitamine D, een bijzonder belangrijke vitamine voor mensen boven de leeftijd van 50 Ouderen vereisen tweemaal de hoeveelheid vitamine D doen dan jongere mensen.

Zwangerschap

Het eten van yoghurt terwijl je zwanger kan vasthouden en een opgeblazen gevoel water, evenals spierkrampen te verminderen zijn volgens Bebereviews.com. Calcium, dat yoghurt bevat, werkt om deze symptomen te verminderen. Zwangere vrouwen moeten calcium en eiwit en yoghurt kan dit bieden.