Is Nair veilig tijdens de zwangerschap?

Volgens de NAIR website Deze ontharingsmiddelen product veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap. Echter, kunnen zwangere vrouwen willen het advies van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg proberen alvorens het te gebruiken, gewoon om ervoor te zorgen dat het veilig is voor hun situatie. Vrouwen die een gevoelige huid hebt, of die extra gevoelig zijn voor geuren, kan ook niet in staat om NAIR gebruiken tijdens de zwangerschap.

Functie

NAIR en soortgelijke ontharingsmiddelen, slechts een topisch middel op de huid. Om deze reden zijn de meeste deskundigen het erover eens dat NAIR veilig is tijdens de zwangerschap, omdat een minimale hoeveelheid chemische stoffen kunnen worden opgenomen in de bloedbaan van de moeder en het is niet waarschijnlijk dat de ontwikkeling van de baby schaden. Echter, sommige zwangere vrouwen liever geen onnodige chemicaliƫn zoals NAIR voorkomen, en gebruik een elektrisch scheerapparaat of epilator voor ontharing plaats.

Time Frame

Veel professionals in de gezondheidszorg raden het vermijden van onnodige chemicaliƫn tijdens het eerste trimester, wanneer de baby ondergaat ingrijpende ontwikkelingsveranderingen, en is bijzonder kwetsbaar. Vrouwen die willen om voorzichtig te zijn Misschien wilt u voorkomen dat het gebruik NAIR en soortgelijke producten tot de tweede of derde trimester, wanneer dergelijke risico's hebben over het algemeen verminderd. Baby van Center deskundige Christina Chambers beveelt ook het verlaten NAIR op de huid voor de kortst mogelijke tijd, om de absorptie te minimaliseren in de bloedbaan.

Overwegingen

Veel vrouwen gevoeliger voor geuren tijdens de zwangerschap, en vinden dat beauty producten zoals NAIR lijken een sterkere geur dan ze normaal zouden hebben. Sommige zwangere vrouwen mogen niet worden gehinderd door deze, en anderen kunnen vinden dat dergelijke geuren kan brengen op misselijkheid of hoofdpijn. Veel vrouwen vinden dat hun huid gevoeliger tijdens de zwangerschap, vooral rond de borsten. Zulke vrouwen kunnen willen voorkomen dat het gebruik NAIR rond kwetsbare gebieden en wilt misschien NAIR producten speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid te gebruiken.

Voordelen

Sommige vrouwen vinden dat NAIR is een handiger hair-removal methode dan scheren, epileren of waxen, vooral tijdens de zwangerschap als ze beperkte tijd en energie kunnen hebben. Sommige zwangere vrouwen ook liever de meer grondige ontharing dat NAIR biedt, en vinden dat ze nodig hebben om het te gebruiken minder vaak dan wanneer ze geschoren.

Waarschuwing

Hoewel de meeste deskundigen en de fabrikant, als NAIR veilig tijdens de zwangerschap, zijn er geen grote studies gedaan om de veiligheid ervan te bewijzen bij zwangere vrouwen. Vrouwen die niet zeker weet of iets veilig is tijdens de zwangerschap is moet voorkomen dat het gebruik ervan, en laat met hun zorgverzekeraar. Zwangere vrouwen die gebruik maken NAIR dient de aanwijzingen goed te volgen, en stoppen met het gebruik NAIR als het irriteert de huid harder dan normaal.