Is Mineral Water Goed voor Candida?

Candida is een soort gist die in het maagdarmstelsel van het lichaam kan leven. Als er een overgroei dan de besmetting kan spijsverteringsproblemen, spierpijn, hoofdpijn en een algemeen gevoel van malaise veroorzaken. Mineraalwater potentieel candida te behandelen in combinatie met andere voedingsmiddelen als onderdeel van een speciaal dieet gericht op de verwijdering van de gist.

Voorbereiding

Het wegwerken van candida vereist een totale revisie van uw dieet. Het belangrijkste is om suiker en bewerkte voedingsmiddelen te elimineren uit je dieet, want deze zijn wat het bevorderen van de groei van gist. Je moet voorkomen dat het drinken van vruchtensap, omdat het veel suiker bevat. Je moet mineraalwater te drinken in plaats daarvan. Je moet ook onthouden van koffie en thee. U kunt kruidenthee drinken, maar proberen om het tot een minimum te houden. Het mineraal water zal helpen om de gifstoffen uit het lichaam te spoelen.

Voedingsmiddelen te eten

U wilt om voorraad op eiwitten, zoals vis, kip en gestoomde / geroosterd / gegrild vlees. Avocado's zijn een goede bron van eiwitten, vooral omdat ze bevatten omega-3 vetzuur, dat een gezonde soort vet. Verse of diepgevroren groenten zijn goed ook, want ze schimmels absorberen. Bruine rijst, soja of rijst melk, uien, knoflook en tomaten zijn ook onderdeel van een candida dieet. U kunt eten yoghurt, maar zorg ervoor dat er geen suiker in zit.

Foods te vermijden

Je moet uit de buurt te blijven van voedingsmiddelen die suiker, gist of schimmel en voedingsmiddelen die rijk zijn aan koolhydraten en bewerkte granen bevatten. Bijvoorbeeld, moet u voorkomen dat het eten van brood, pasta, kaas, alcohol, honing, azijn, pinda's, pistachenoten, champignons en fruit. Normaal gesproken, fruit is een gezond onderdeel van een evenwichtige voeding, maar als je candida overgroei, dient u uw inname van fruit zoveel mogelijk te beperken, omdat het heeft veel van natuurlijk voorkomende suiker en het kan schimmel bevatten.

Meal Ideeƫn

Voor het ontbijt kunt u de eieren, verse groente sap en / of yoghurt zonder suiker hebben. Voor de lunch kunt u kip, vlees of vis met groenten en bruine rijst hebben. Voor het diner kunt u ook eiwit als het hoofdgerecht, met groenten aan de kant. Het beste is om de groenten te eten rauw of slechts licht gekookt om de gezonde enzymen behouden in hen.

Waarschuwing

Wanneer u een candida dieet te beginnen, zou je algemene achiness, hoofdpijn en een energie stilte te ervaren, alsof je de griep had. Dit is een normaal onderdeel van het reinigingsproces. De verandering in uw dieet veroorzaakt veranderingen in je lichaam, dat zal beginnen te verhongeren en doden van de gist. Wanneer het gist sterven, geven ze toxinen die een eerste gevoel van malaise kunnen veroorzaken binnen de eerste maand. Geleidelijk, moet u een toename van de energie en welzijn evenals gewichtsverlies opmerken als je de stok met het dieet.