Is Medicatie voor hoge cholesterol echt nodig?

Is Medicatie voor hoge cholesterol echt nodig?

Hoog cholesterolgehalte veroorzaken vetafzetting in de slagaders van het lichaam. Verstopte slagaders te verhogen de kans op een beroerte of een hartaanval. Als veranderingen in levensstijl niet cholesterol te verlagen, de medicatie is het noodzakelijk om een ​​hoog cholesterolgehalte te behandelen.

Hoge cholestrol

Totaal cholesterol hoger dan 240 mg nodig medische hulp. Lichaamsbeweging en voeding modificatie zijn de eerste benaderingen om cholesterol te verlagen.

Symptomen & Testing

Er zijn geen zichtbare symptomen van hoge cholesterol. Regelmatig bloedonderzoek moeten beginnen bij 20 jaar oud. Mensen die roken of hebben diabetes, hoge bloeddruk, obesitas, moet een dieet met veel cholesterol en een inactieve levensstijl hebben hun cholesterolgehalte getest.

Wijzigingen Lifestyle

Oefening helpt lagere slechte cholesterol (LDL) en verhoogt het niveau van goede cholesterol (HDL). Roken beschadigt muren slagaders ', maar stoppen kan helpen voorkomen en lagere hoog cholesterolgehalte.

Dieet

Volgens de Mayo Clinic, mag niet meer dan tien procent van de dagelijkse voedselinname uit verzadigde vetten. Volle granen, fruit, groenten en leunt eiwitbronnen kan het cholesterolgehalte te verlagen helpen. Knoflook, gerst, artisjok en haverzemelen helpen cholesterol te verlagen.

Geneesmiddel

Als het cholesterolgehalte doen niet lager na lichaamsbeweging en voeding modificatie, kan medicatie helpen verlagen van hen. Medicijnen kunnen de productie van cholesterol te blokkeren en helpen verwijderen overtollige cholesterol uit de muren van de slagaders '.