Is homeopathische geneeskunde Veilig voor Weight Loss?

Is homeopathische geneeskunde Veilig voor Weight Loss?

Homeopathische geneesmiddelen worden gebruikt in verschillende situaties en kwalen. Voor sommige mensen op zoek om gewicht te verliezen, kunnen homeopathische behandelingen alles van hunkeren naar specifieke problemen met de spijsvertering te behandelen. Is het wel veilig?

Wat is homeopathie?

Komende uit de Griekse woorden "homoios" betekent "gelijk" en "pathos", wat betekent "lijden", homeopathie is een alternatieve stijl van de geneeskunde die kleine en sterk verdunde doses van een natuurlijke stof gebruikt om een ​​oplossing te maken.

Als ze in grotere doses, zou dezelfde remedie produceren dezelfde symptomen die de oplossing is gericht op het behandelen. Genaamd de "similia," homeopathie is gebruikt voor eeuwen.

Statistieken

Volgens het Center for Disease Control, meer dan 2/3 van de Amerikanen lijden aan obesitas of overgewicht en obesitas bij kinderen is bijna verdrievoudigd sinds 1980 Raciale en etniciteit wijs, Afro-Amerikanen hebben een 51% hogere prevalentie aan obesitas, terwijl Hispanics klok in op 21% meer overwicht dan blanken.

In 2007, de Behavioral Risk Factor Surveillance System (BRFSS), concludeerde dat 25,6% van de Amerikanen met overgewicht met een uitsplitsing van 26,4% zijn mannen en 24,8% vrouwen zijn geslacht.

Obesitas wordt gedefinieerd door de Body Mass Index (BMI) te berekenen als meer dan 30 BMI wordt berekend aan de hand van de lengte en het gewicht metingen voor elke persoon.

Voorkomende behandelingen

Homeopathische middelen vaak gericht op het verbeteren van de spijsvertering, eliminatie van afval en begeerten, evenals het verhogen van de stofwisseling.

Gemeenschappelijke behandelingen zijn:

Antimoon crudum wordt voorgesteld voor mensen die geïrriteerd raken wanneer zij worden verteld om niet te veel te eten.
Argentum nitricum vermindert zoete cravings terwijl Calcarea carbonica wordt gebruikt om te helpen de controle van mensen die moeite hebben met het beheersen van hun eetlust, hebben problemen met de spijsvertering en eet voornamelijk te kalmeren.

Capsicum is recommeded voor degenen die zijn lui, hebben rode gezichten en lijden een branderig gevoel in hun spijsverteringskanaal. Grafiet zijn populair voor overgangsklachten vrouwen die bleek en gevoelig voor kou, met constipatie, huidproblemen en problemen het verliezen van gewicht.

Tenslotte wordt Staphysagria meestal voorgeschreven voor degenen die van onderdrukte woede eten.

Veiligheid

Homeopathische medicijnen zijn volledig natuurlijk, zijn de bijwerkingen zelden gevoeld, of helemaal niet, indien genomen zoals voorgeschreven. Vanwege de hoge verdunningsgraad elke tinctuur ondergaat, de stoffen niet langer geheel moleculen en derhalve niet allergeen, niet-giftige en niet-verslavend.

Mineralen, kruiden en stoffen die gebruikt worden zijn allemaal goedgekeurd en gereguleerd door de Food and Drug Administration (FDA).

Conclusies

Hoewel er geen definitieve studie gedaan naar concrete resultaten voor homeopathische geneesmiddelen en hun effecten op gewichtsverlies zien is geweest, zijn er "mini-trials" die hunkeren zien zijn verminderd zijn, wordt meer energie geproduceerd voor lichaamsbeweging en patiënten hebben een algemeen positiever kijk op het leven.