Is het de moeite waard een aanvullende verzekering voor Medicare?

Is het de moeite waard een aanvullende verzekering voor Medicare?

Zodra ze de leeftijd van 65 jaar hebben bereikt, de burgers in de Verenigde Staten komen in aanmerking om deel te nemen in Medicare, een nationale ziektekostenverzekering programma. Originele Medicare omvat delen A en B, hoewel slechts een is verplicht. Originele Medicare dekt ziekenhuis verblijven, geestelijke gezondheidszorg, preventieve zorg, hospice en thuiszorg. Maar Original Medicare komt ook met co-betaalt, co-verzekeringskosten en eigen risico. U kunt kopen Medicare supplement verzekering plannen om te helpen met deze kosten, maar de begunstigden vaak af of Medigap plannen zijn de moeite waard de extra kosten.

Heeft u Original Medicare?

Medicare aanvullende plannen alleen helpen betalen eigen risico, co-betaalt en co-verzekeringskosten voor Original Medicare delen A en B.there zijn geen Medigap voordelen voor deel D, die wordt verkocht door particuliere verzekeringsmaatschappijen en dekt kosten van geneesmiddelen voorschrijven. U kunt ook geen Medigap gebruiken met deel C Medicare, genaamd Medicare Advantage. Medicare Advantage kunt u deel A en B profiteert van particuliere verzekeringsmaatschappijen te kopen. Medicare Advantage plannen meestal bieden ook extra voordelen zoals het horen en tandheelkundige. Maar Medicare aanvullende verzekering kan niet worden gebruikt in combinatie met Medicare Advantage. Medigap mogen niet de moeite waard de extra kosten zijn als u slechts een deel van Original Medicare ook niet, want zelfs de meest elementaire Medigap plan omvat voordelen voor beide.

Bent u 65 jaar of ouder?

Niet alle mensen die in aanmerking komen voor en gebruik Medicare zijn senioren. Mensen die voor of ontvangen van de sociale zekerheid arbeidsongeschiktheidsuitkeringen in aanmerking komen zijn geweest in staat zijn om in te schrijven, net als mensen met eindstadium nierfalen en de ziekte van Lou Gehrig. Echter, de meeste bedrijven die Medigap verkopen bieden weinig of geen beleid voor mensen onder de 65. Bedrijven die Medicare supplementen verkopen aan degenen jonger dan 65 verkopen vaak alleen de meest elementaire plannen of rekenen hogere premies. Als u hebt zelfs de mogelijkheid, kan het niet de moeite waard de kosten en de beperkingen om Medigap kopen als je jonger bent dan 65.

Heb je nodig de voordelen?

Vanaf 2011 zijn er 10 verschillende Medigap plannen. Medicare supplementen zijn gestandaardiseerd, wat betekent dat dezelfde plannen hebben dezelfde voordelen, ongeacht welk bedrijf je ze kopen of waar je woont. Minnesota, Wisconsin en Massachusetts verkopen hun Medigap plannen in verschillende vormen van de gestandaardiseerde plannen, maar de bewoners zijn in staat om dezelfde voordelen te kopen. De plannen variëren van een met alleen de belangrijkste prestaties, Plan A, voor diegenen die extra's, zoals buitenlandse reizen nood verzekeringen, zoals Plannen C, D, F, G, M en N. De meer voordelen, echter, hoe hoger de kosten te bieden . Als je geen reden om te geloven dat je buitenlandse reisverzekering nodig hebt, heb je niet nodig om een ​​plan dat het voor een hogere premie biedt te kopen. Als u niet beschikt over deel B, heb je niet een plan dat vooral betrekking heeft op deel B diensten en co-betaalt nodig. Als u zelden gebruik deel A en hebben geen moeite het betalen van de aftrekbare en co-betaalt, heeft het weinig zin om de dop van een maandelijkse premie voor nog een basis plan, zoals Plan A.

Kunt u betalen de kosten?

Hoewel ze helpen betalen Originele Medicare kosten, Medicare supplementen hebben hun eigen kosten. Hoe meer voordelen van een Medigap plan biedt, hoe hoger de premie. Als het betalen van de premies voor Medigap zal binnen uw budget, kan het niet de moeite waard zijn om je er een te kopen. Medicare supplementen kunnen kosten duizenden dollars per jaar aan premies. Sommigen, zoals de plannen K, L, M en N, hebben ook hun eigen co-betaalt en kostendeling. High-aftrekbare Plan F biedt vele voordelen met lagere premies, maar je zal geen dekking ontvangen totdat u aan de jaarlijkse aftrekbaar. De buitenlandse reizen nood voordeel heeft zijn eigen aparte aftrekbaar ook.