Is er HCG in Prometrium?

HCG (humaan choriongonadotrofine) is een hormoon dat vrijkomt bij het begin van de zwangerschap door de groeiende embryo en de zwangerschap verdergaat, de placenta. HCG beïnvloedt de placenta te blijven produceren progesteron tijdens de zwangerschap. Prometrium is een recept versie van het hormoon progesteron meestal gegeven aan postmenopauzale terwijl hij op een hormoonvervangende therapie en ook kon worden gegeven aan premenopauzale vrouwen te helpen perioden herstellen

Geschiedenis

Prometrium werd door de FDA goedgekeurd in 1999 voor gebruik als hormoonvervangingstherapie. Als vrouwen ouder worden, wordt hun vermogen om bepaalde hormonen zoals oestrogeen en progesteron produceren verminderd.

Functie

Het doel Prometrium is het hormoon progesteron bij postmenopauzale vrouwen die niet meer produceren en abnormale ophoping van het slijmvlies in de baarmoeder voorkomen vervangen. Het wordt ook gebruikt om de menstruatie bij vrouwen bij wie de menstruatie onregelmatig zijn geworden herstarten.

Functies

Prometrium is een synthetische versie van progesteron. Het gedraagt ​​en de wisselwerking met het lichaam zoals progesteron zou doen. Hoewel de productie van progesteron kan worden beïnvloed door HCG gaat Prometrium niet HCG bevatten.

Dosering

Meestal 200 mg Prometrium wordt elke nacht in combinatie met oestrogeen gedurende 12 dagen. Voor het reguleren menstruatie, de dosering 400 mg elke avond gedurende 10 dagen.

Waarschuwing

Prometrium kunnen slaperigheid en duizeligheid veroorzaken, dus het is best om niet te rijden of machines te bedienen na het nemen van het. Depressies, wisselende insuline en bloedsuiker zijn ook overwegingen voor vrouwen die Prometrium nemen. Zwangere vrouwen moeten niet Prometrium nemen.