Is er een tandheelkundige plan voor Medicare patiënten?

Is er een tandheelkundige plan voor Medicare patiënten?

Medicare is een federale programma dat medische dekking biedt voor ouderen en gehandicapten. Medicare omvat vele onderdelen van de gezondheidszorg, met inbegrip van intramurale ziekenhuiszorg, ambulante medische zorg en recepten drugs. Echter, er zijn een aantal dingen die Medicare is niet van toepassing.

Onderdelen A en B

Medicare Part A dekt intramurale zorg en Deel B omvat ambulante zorg. Ze hebben alleen betrekking op tandheelkundige zorg wanneer die zorg is een integraal onderdeel van een ander gedekt behandeling. Bijvoorbeeld, als een patiënt een gebroken kaak moet worden gerepareerd en reparatie vereist een zekere tandwerk, zal vallen. Indien tanden moeten worden afgezogen zodat bestralingen kunnen worden aan de kaak, die zullen worden gedekt.

Routine Dental Care

Medicare delen A en B hebben geen betrekking op routinematige tandheelkundige zorg zoals reinigingen, x-stralen of vullingen. Zij hebben geen betrekking op zaken als wortelkanalen, kronen of kunstgebit.

Deel C

Medicare Part C bestaat uit een aantal van Medicare Advantage Plannen die Medicare ontvangers kunnen ervoor kiezen om in te schrijven voor in plaats van deel A en B. De beschikbare plannen variëren van staat tot staat, maar sommige zijn voorzien van tandheelkundige dekking.

AARP Delta Dental Plans

De Amerikaanse Vereniging voor Gepensioneerden (AARP) biedt twee verschillende tandheelkundige plannen voor mensen boven de leeftijd van 50. De kosten van deze plannen, aangeboden via de Delta Dental Insurance Company, enigszins verschilt van staat tot staat. Medicare begunstigden in de leeftijd van 50 jaar kan zich aanmelden als ze willen.

Tricare Gepensioneerde Dental Program

De Tricare Gepensioneerde Dental programma is beschikbaar voor gepensioneerde militaire mannen en vrouwen, met inbegrip van die Medicare ontvangen. Premies verschillen per locatie.