Is een behandeling beschikbaar voor lage bloedplaatjes?

Een laag aantal bloedplaatjes, terwijl het niet noodzakelijk een reden tot bezorgdheid, kan de ziekte of aandoening aangeven. Medische autoriteiten hebben niet tot een consensus over wat een laag aantal bloedplaatjes, hoewel sommige overwegen een totaal van minder dan 100.000 te zijn onder het gemiddelde. Aanwijzingen zijn dat een persoon een laag aantal bloedplaatjes kunnen zijn blauwe plekken, overmatig bloeden van kleine wondjes, neusbloedingen of bloeden van zachte weefsels, zoals het tandvlees. Oorzaken variëren van folaatdeficiëntie tot alcoholmisbruik. Er zijn verschillende keuzes van de behandeling voor het verhogen van de telling van de bloedplaatjes.

Medische behandeling

De meeste ziekenhuizen zullen patiënten die een laag aantal bloedplaatjes, of die laag voor bloedplaatjes getest, om te worden opgenomen in een ziekenhuis of kliniek zou kunnen hebben adviseren. Verschillende soorten therapieën kunnen worden geprobeerd door ziekenhuizen redelijk bloedplaatjes waarborgen. Steroïde medicijnen, zoals prednison, kunnen helpen bij het handhaven van gezonde niveaus van bloedplaatjes door ervoor te zorgen dat uw natuurlijke antistoffen niet bloedplaatjes vernietigen. Spleen nummers voor laag aantal bloedplaatjes worden vaak behandeld door een verscheidenheid van medicijnen of, in ernstige gevallen, door verwijdering van de milt. Een transfusie van bloedplaatjes kan uw bloedplaatjes balans naar normaal te herstellen; het is een optie als je telling is gevaarlijk laag. Je zou kunnen gesteld worden op bedrust te blijven voor meerdere dagen totdat uw aantal bloedplaatjes hoog genoeg is, om verdere schade te voorkomen.

Homeopathische behandeling

Anekdotisch bewijs suggereert dat een aantal natuurlijke remedies kunnen helpen verhogen bloedplaatjes. Vitamine behandelingen voor lage bloedplaatjes bevatten vaak vitamine E. Hoewel hoge doses de neiging tot bloeden bij sommige mensen zou kunnen toenemen, redelijke hoeveelheden kan helpen reguleren bloedplaatjes tot ze weer normaal. Kruidenmiddelen kan een combinatie van verschillende natuurlijke supplementen, met inbegrip van astragalus, tang-kuei, moutan, perilla stam, zoethout en eclipta betrekken. Elk gebruik van onconventionele of homeopathische geneesmiddel moet worden gecontroleerd met een arts.

Minimaliseren van risico

Algemene verzorging en hygiëne kan een positieve invloed op medicijnen of middelen toegediend. Een gezonde levensstijl bevordert de groei van bloedplaatjes en weert geen nadelige effecten van lage bloedplaatjes. Gebruik een zachte tandenborstel en het stopzetten van het gebruik van tandzijde zal vaak wapenen tegen letsel aan het tandvlees. De behandeling van een droge mond door te zuigen op ijs chips of het genot van een drankje vaak is het vaak nuttig om patiënten met een laag aantal bloedplaatjes. Algemene zorg, zoals niet snuiten of hoesten te hard, kan irritatie voorkomen en bloeden veroorzaakt door bloedplaatjes kwesties. Gebruik zoals douches of tampons, om de mogelijkheid van ontsteking, snijden of blauwe plekken voorkomen.