Ionic Foot Detox

Ioniske fodbad er blevet en populær metode til at afgifte hele kroppen og re-balancere bioenergi området samt. De fodbad er baseret på den idé, at ved opblødning fødderne i en blid (1,5 volt) galvanisk (batteri) strøm vil alle de giftstoffer i kroppen ud gennem dine fødder. Mange mennesker har bevist dette er et svindelnummer, selvom fodbad kan gøre du føler dig bedre på grund af den elektriske strøm, der løber gennem din krop.

Historie

I den victorianske æra, som elektricitet blev mere mainstream, mange mennesker har forsøgt at udnytte sin magt og bruge det til alle mulige ting. Ifølge Elizabeth de la Pena i en artikel i "Journal of Design History," elektriske bælter var populær indtil 1920'erne som en måde at tilføje vitalitet og styrke til kroppen. Dette er den æra, hvor elektrochok behandling blev anvendt til behandling af depression. Selv om det er begrænset nu, ECT er faktisk en succeshistorie. Mange mennesker har og kan sikkert behandlet for depression gennem elektriske strømme der løber gennem kroppen.

Funktioner

Badet er en lille, hvid fodbad. Det er fyldt med saltvand, og dine fødder er placeret i det. En metal "matrix" er placeret i badet, som er knyttet til en maskine, der fungerer som en transformer, idet den elektriske strøm fra væggen og omdanne den til en lavere afgift. Grupperingen er fastgjort med en plastbelagt tråd. En anden ledning kommer fra transformeren og er fastgjort med en strop til patientens håndled. Dette afslutter det elektriske kredsløb. Nu fødderne er gennemblødt i cirka 30 minutter, mens en 1,5 volt batteri opladning kurser gennem din krop.

Fordele

Der er tegn på den elektriske strøm kan foretage ændringer i din krop kemi ved en proces, der kaldes ionisering. Denne teori foreslår ionerne i vandet skabe den samme energigivende effekt som står i nærheden af ​​et vandfald eller tage en tur på en strand på havet side. Der er også kravet fodbad afbalancerer Chi i kroppen. Ideen er, at den elektriske strøm, der løber gennem din krop subtilt balancerer bioenergi felt i kroppen, hvilket resulterer i følelsen af ​​ro mange mennesker oplever efter fodbad.

Afgiftende

Vi lever i en verden af ​​forurenet mad, luft og vand. Center for Disease Control har vist mere end 60 giftige stoffer i 2000 mennesker den testet i 2005, ifølge en nyhed rapport om WPXI i Pittsburgh. Ifølge samme nyhedsudsendelse, i 2004, fandt Environmental Working Group gennemsnitligt 200 industrikemikalier i navlestrengsblod af 10 børn født i amerikanske hospitaler i august og september samme år. Vi udskiller giftstoffer fra vores hud via sveden, men ikke fra iblødsætning fødderne i et varmt bad af ioniseret vand. Den lille mængde af toksiner elimineres gennem denne metode ikke ville beløbe sig til meget, hvis nogen overhovedet, ifølge en veldokumenteret rapport i "Spa Indeks".

Misforståelser

Som dine fødder i blød i det varme salt bad, vandet begynder at blive en gunky brun-orange farve. Mange mennesker, der sælger denne enhed fortæller deres kunder det skyldes toksiner forlader deres krop. Hvad der faktisk dreje vand disse farver er en proces, der kaldes elektrolyse. Metallet begynder at ruste i det salte vand, udlejning off mere og mere gunky leder materiale i vandet. Dette materiale, interessant nok, ifølge en video på YouTube, ændres ikke, hvis venstre ved stuetemperatur i mere end 10 dage. Hvis dette materiale var organisk --- med andre ord, hvis det var bakterier --- gær og andre giftstoffer fra din krop, vil det begynde at nedbrydes. Det stank, og de bakterier, for eksempel, ville blomstre. I stedet, da stoffet er næsten udelukkende jernoxid, er det stadig den samme, som da den kom ud af badet. En simpel bevis er blevet gjort mange gange: anbringe noget i fodbad (en Barbie dukke, en gulerod, et stykke selleri), og det samme gunk kommer ud.