Ion Sing Avgiftning

Avgiftning metoder är utformade för att hjälpa till att befria kroppen från gifter som bygger upp i dina celler och organ. Vi tar in gifter genom den mat vi äter, medicinerna vi tar och de föroreningar som vi kan andas. Ion rensning avgiftning använder ett fotbad med salt och en maskin som skickar en laddad puls genom vattnet för att dra gifter ur kroppen och lämnar den neutralt laddade. Denna metod för avgiftning har fortfarande många skeptiker.

Processen

Den joniska reningsprocess är mycket enkel. Placera varmt vatten i fotbadet badkaret tillsammans med maskinen och tallrikar. Placera fötterna i badet. Under de 30 minuter med maskinen på, kommer vattenmolekyler separeras i de väte och syremolekyler, och joner med en avgift kommer att göras neutral. Förändringen i laddning är det som gör att de toxiska jonerna dras från kroppen. Processen tar vanligtvis ca 30 minuter; färgen på vattnet bör ange vilken typ av toxin frigör du hade.

Förstå dina resultat

Varje person kommer att ha olika resultat. Även resultaten varierar, det finns ett diagram för att ange de möjliga färger vattnet kan vända och hur man ska tolka resultaten. Vattnet kan innehålla fläckar. Svarta fläckar tyder tungmetaller släpptes från kroppen, medan röda fläckar representerar blodpropp material. Om vattnet resultatet är gulgrön till färgen, tyder detta renande urinvägarna och njurarna. Eliminera avfall från lederna ger en orange vatten. Brown föreslår du är en tung tobaksanvändare och att din lever raderas. Svart vatten representerar mer intensiv lever avgiftning, medan mörkgrön representerar gifter från gallblåsan. Vitt skum i vattnet innebär att du har bidragit till att rensa ut gunk från lymfsystemet.

Tvist

Problemet med denna metod är att det inte har funnits några empiriska data som tyder på att det fungerar. Det finns många "vittnesmål" som kan eller inte kan vara sant, tillsammans med teorin om hur joner och molekyler fungerar. Många av dessa produkters annonser kommer med upplysningar som resultat är subjektiva till varje person och att det inte finns något sätt för en person att veta om det fungerar annat än att försöka det för sig själva. Detta kan tyda på en placebo påverka vilka de som känner ett större välbefinnande är villiga att acceptera. Skeptikerna är inte så att acceptera eftersom de behandlingar köra $ 30 till $ 50 per session, med maskinerna kostar nästan $ 3.000.