Inversie Chair therapieprocedures

Inversie Chair therapieprocedures

De wervelkolom heeft de moeilijke taak van het houden van het lichaam en moet vechten met de zwaartekracht. Rugpijn kan het resultaat van de compressie van de wervelkolom. Veel mensen hebben zich tot therapie inversie om pijn te verlichten en decomprimeren vernauwing spaties tussen de wervels.

Hoe het moet

Inversion therapie is relatief eenvoudig. De patiënt ligt op de inversie tafel en brengt op zijn enkels met de bijgeleverde bandjes. Een assistent-of medische professional zachtjes verlaagt het hoofd van de tafel, totdat de patiënt is op een comfortabel niveau van gehoekt. Volgens Dr Daniel J. Murphy in de 'American Journal of Clinical Chiropractic, "de patiënt moet zich voordoen na 60 seconden. Elke sessie moet stijgen minuut totdat de patiënt kan blijven omgekeerd gedurende vijf minuten.

Voordelen

Onderzoeken door het National Center of Biotechnology Information hebben inversie therapie toeneemt vond de ruimte tussen de wervels en minstens tijdelijk af van het niveau van de pijn.

Waarschuwingen

Volgens Dr Randy A. Shelerud van de Mayo kliniek, moet inversie therapie niet worden gebruikt door patiënten met hart-en vaatziekten of een verhoogde bloeddruk in het oog. Idealspine.com adviseert dat patiënten met diabetes, retinopathie of obesitas inversie moet vermijden. Iemand moet altijd toezicht houden op de patiënt in geval van ziekte of letsel.