Intestinale echte schimmel

Intestinale echte schimmel

Intestinale schimmelinfectie onderliggende factor bij vele ziekten, en dit veroorzaakt een verscheidenheid aan symptomen wordt vaak verkeerd gediagnosticeerd. Symptomen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, allergieën, vermoeidheid, slechte spijsvertering, koolhydraten hunkeren, prikkelbaarheid, hoofdpijn, slecht geheugen, recidiverende vaginale infecties, urineweginfecties en huidproblemen.

Identificatie

Bepaalde soorten schimmels (met name Candida albicans) kan groeien op verschillende gebieden van het lichaam, en in het maagdarmkanaal, namelijk aan inwendige oppervlakken van de colon. Candida is een normaal onderdeel van een gezonde intestinale ecologie, maar onder bepaalde ongunstige factoren kan "overwoekeren" en word pathogene.
Wanneer het normale colonbacteriën laag, komt de schimmel wortels die kunnen worden geïmplanteerd in de darmwand. De darmen worden poreus, waardoor absorptie in het lichaam van giftige stoffen (schimmels, parasieten, bacteriën en hun toxinen, onverteerde eiwitten, vetten en afval). Het lichaam begint vervolgens produceren antilichamen tegen deze organismen, hetgeen kan leiden tot auto-immuunziekten.

Diagnose

De meeste natuurlijke beoefenaars gebruiken een vragenlijst zoals die door William Crook's boek "The Connection Gist," waar de scores geven het niveau van besmetting. Samen met dat, kan een kweek van een kruk specimen, een gevoeligheidstest en specifieke bloedtest antilichamen de aanwezigheid van een infectie te identificeren.

Betekenis

Indien onbehandeld, een langdurige schimmelaantasting van de darmen leidt tot aandoeningen zoals candidiasis, lekkende darmsyndroom en prikkelbare darmsyndroom.

Oorzaken

Oorzaken van een schimmelinfecties zijn antibiotica die veeg uit vriendelijke darmbacteriën, orale anticonceptiva, corticosteroïden, over-bewerkte voedingsmiddelen, suiker, schimmel in opgeslagen graan, kaas, geraffineerde koolhydraten en enzymdeficiënties.

Behandeling

Een laag koolhydraat schimmelwerende voeding speelt een belangrijke rol in het behandelingsproces. Samen met de voeding, de behandeling omvat een verscheidenheid van krachtige anti-schimmel, probiotica, enzymen, vezels, ontgiftende middelen, vitaminen, mineralen spijsverteringsdoeleinden.