Interview Ontspanning Technieken

Interview Ontspanning Technieken

Ga je op een sollicitatiegesprek kan een eng en stressvol proces. Maar er zijn een heleboel dingen die je kunt doen om je angsten te minimaliseren en maximaliseren van uw kansen op succes. Waarschijnlijk het beste wat je kunt doen is om goed voor jezelf te zorgen, zodat u uw beste gevoel. Wanneer je op de top van je spel, het resultaat is lang niet zo belangrijk als hoe je speelt.

Bereid

Doe je huiswerk. Onderzoek van de organisatie (en de interviewer, indien mogelijk); moeten antwoorden op "typische" interview vragen; maak een lijst van uw eigen vragen te stellen over het bedrijf of de positie; brengen een kopie van uw CV. Als je kunt, doe een praktijk interview tevoren om u te helpen comfortabel te praten over jezelf en je kwalificaties voelen. Komen met veel tijd om te sparen. En vergeet niet dat het interview is net zo veel voor u om te leren over hen als het voor hen is om te leren over je.

Krijg Rest

Zorg ervoor dat je voordat je een goede nachtrust is de nacht. Dingen doen om te ontspannen, zoals neem een ​​warm bad; uit te werken; krijgen van een massage; mediteren; luister naar ontspannende muziek die je wilt. Op de ochtend van het interview, eet een gezond ontbijt, een wandeling, en hebben een rustige, ontspannen ochtend routine. Kleden voor het deel, zodat je look en feel van uw beste. Gebruik positieve affirmaties om u te helpen in de juiste gemoedstoestand.

Visualiseren

Als je het kunt zien, kan je het geloven; als je het kunt geloven, kun je het doen. Neem de tijd om te zien in het oog van je geest het interview zelf en de gewenste uitkomst. Zie jezelf als rustig en ontspannen, vol vertrouwen het beantwoorden van de vragen tijdens een sollicitatiegesprek en een geweldige verstandhouding met de interviewer. Stel je het bedrijf dat je de baan, en dat is precies wat je wilt en verdient. Voel je je geluk en opwinding groeien bij het vooruitzicht van deze nieuwe kans.

Adem

Voor en tijdens het interview, vergeet niet te ademen. Neem een ​​paar keer langzaam en diep adem te voren. Doe wat schouder rollen, en breng je aandacht naar je hele lichaam van top tot teen, vertellen elk onderdeel om te ontspannen. In het bijzonder merkt dat uw buik en zorg ervoor dat je ademt vol, diep, en zelfs adem van de buik, zoals we deden toen we nog baby's (meer ontspannen ademhaling), in tegenstelling tot de borst (meer stress ademhaling). Het beoefenen van yoga kan ook helpen bij de voorbereiding door u te helpen te leren gezonde ademhaling gewoonten. Vergeet niet dat wanneer u een vraag, dan kunt u een moment te nemen, adem, en beantwoorden wanneer u klaar bent.

Smile!

Wanneer we gestrest zijn, vergeten we vaak te lachen. Glimlachend kan u helpen om zich minder gestresst en meer ontspannen. Glimlachen ontspant je hele wezen en zet de interviewer meer op hun gemak als goed, zodat u een positieve indruk te maken. Als u gelukkig bent en laat het, heb je meer kans om succesvol te zijn in alles wat je doet.