Interne Geneeskunde Vs. Huisarts

Een huisarts is een arts gekenmerkt door zijn gebrek aan een specialiteit, maar de behandeling van een groot aantal ziektes en verwijzen patiƫnten naar specialisten voor verdere verzorging. Interne geneeskunde is een term voor niet-chirurgische geneeskunde toegepast door artsen, meestal in ziekenhuizen.

Geschiedenis

Huisartsen waren gebruikelijk in Amerika tot de explosie van technologie en kennis in het midden van de 20e eeuw veroorzaakte een snelle specialisatie van het veld. Interne geneeskunde is een levendig gebied van geneeskunde op een groot aantal niet-chirurgische ziekten bij volwassenen.

Betekenis

Huisartsen waren op de frontlinies van de medische en gezinszorg in Amerika al tientallen jaren, maar werden ook minder dan specialisten betaald. De daling van de huisartsen tot bezorgdheid bij veel in Amerika. Interne geneeskunde bestaat uit talloze diagnoses, ziekte management technieken en de behandeling van vreemde ziekten. De meeste Amerikanen hebben een internist als arts.

Functie

Huisartsen hebben de neiging om in de frontlinies van gezinszorg. Internisten kunnen zich specialiseren in alles van de huid om de gastro-intestinale systeem.

Identificatie

Als een arts ziet voornamelijk families en is gespecialiseerd in de algemene geneeskunde, kan hij een huisarts zijn. Internisten hebben de neiging om zich te specialiseren in gebieden zoals cardiologie of medische oncologie.

Meer Info

Voor meer informatie, raadpleeg de International Society of Internal Medicine en de American Board of Family Medicine.