International Health Care Standards

International Health Care Standards

Als de wereldwijde economie stimuleert meer internationale reizen, kunnen effectieve internationale gezondheidszorg normen levens redden. Een directe zorg zijn de normen voor de elektronische overdracht van medisch dossier internationaal. Om deze reden, zijn verschillende medische en technologie-georiënteerde organisaties samen te werken aan effectieve internationale gezondheidszorg normen te ontwikkelen.

Identificatie

Internationale gezondheidszorg normen worden vastgesteld en ondersteund door een conglomeraat van gezondheidszorg en technologie organisaties. Elke organisatie ondersteunt internationale standaardisatie binnen hun eigen vakgebied.

Functie

Een van de toonaangevende organisatie op dit gebied is HL7 (HL7). HL7 is een non-profit organisatie met als primaire focus is het verstrekken en onderhouden van een uitgebreide set van internationale normen voor de uitwisseling van informatie over gezondheidszorg elektronisch. Andere organisaties, zoals HIMSS, bieden wereldwijd leiderschap voor het optimaal gebruik van de informatietechnologie (IT) en het beheer van systemen voor de gezondheidszorg. (Zie Referentie 3.)

Voordelen

Organisaties zoals HL7 en HIMSS helpen om een ​​fundament voor de internationale normen in de gezondheidszorg, zorg voor de patiënt en de elektronische overdracht van dossiers lag. Als mensen reizen de hele wereld, het werk van deze organisaties kan helpen bespaart leven als artsen en anderen klaar toegang tot de internationale medische dossiers op aanvraag kan hebben.