Instructies voor het gebruik van Zicam

Zicam is een homeopathisch allergiehulp stof die bijdraagt ​​tot het verminderen van de symptomen van allergie, zoals niezen, tranende ogen en sinus druk. Het wordt afgegeven met behulp van een spray buis die een gel spuit in de achterkant van je neus, en terwijl dit proces ongemakkelijk kan zijn om uit te voeren, heeft het ontving uitstekende recensies en getuigenissen, volgens de website van de fabrikant. Het kennen van de juiste manier te gebruiken Zicam zal u helpen effectief resultaten te bereiken en het verminderen van de ongemakkelijke aspecten van het gebruik van de stof.

Voordat u Zicam

Voordat u Zicam, moet u zorgvuldig de verpakking en volg alle waarschuwingen of waarschuwende notities. Zicam mag niet worden toegediend aan kinderen jonger dan 6 jaar, tenzij goedgekeurd door een arts, en u met uw arts te raadplegen voordat u Zicam, voor het geval dat het interfereert met een gezondheidstoestand of met andere medicijnen die u gebruikt. Om te voorkomen dat de verspreiding van ziektekiemen of bacteriën, moet je één Zicam container onder meerdere mensen niet delen.

Voorbereiden op Zicam Dien

Voordat u Zicam gebruiken, moet u al het verpakkingsmateriaal verwijderen en plaats het in je hand met je duim geplaatst op de bodem van de fles en uw wijs- en middelvinger te houden op het platform in de buurt van de nozzle tip. Pas op dat u het mondstuk te ver in te voegen in je neus, en niet ruw zijn, zoals je de membranen kunnen beschadigen in je neus, het veroorzaken van een bloedneus. Het puntje van de spuitmond mag alleen worden over een achtste van een inch binnenkant van je neus, en als je eenmaal hebt geplaatst, de hoek van de tip zodat het wijst iets weg van je gezicht, naar de buitenste wand van de binnenkant van je neus.

Met behulp Zicam

Zodra je de moeite van gel een pomp hebben geperst in elk van je neusgaten, met je vingers zachtjes druk op je neus ongeveer 5 seconden te helpen houden de gel leegraakt. Je moet niet je neus te snuiten gedurende minstens een half uur, anders kan je de gel verjagen voordat het een kans heeft om te worden opgenomen in je neus. Doe dit proces om de 4 uur, en indien mogelijk, start de procedure tot een week voordat je weet dat je zult tegenkomen objecten of entiteiten die ervoor zorgen dat uw allergieën oplaaien. Dit zal helpen Zicam beter werken en zal een betere bescherming en allergie te verlichten.