Instant Relief van een gewone verkoudheid

Niezen, hoesten en een loopneus zijn symptomen van een verkoudheid. Verkoudheid zijn zelden ernstig. Maar zelfs deze milde symptomen interfereren met uw normale routine en laat u zich moe voelt. Toch zijn er manieren om onmiddellijke verlichting te krijgen van een gewone verkoudheid. Het is gewoon een kwestie van het kiezen van de juiste remedies.

Cold Medicijnen

Bij het eerste teken van een koude, koud nemen medicijnen snel verhelpen symptomen en verkorten van de duur van een verkoudheid. Deze voorwaarde geldt niet medische zorg nodig. In plaats daarvan gebruik maken van over-the-counter geneesmiddelen, zoals decongestiva, hoestdranken en pijnstillers om de symptomen te verlichten. Lees de instructies en gebruik zoals voorgeschreven.

Krijg veel vocht

Hoesten en snuiten krijgt ontdoen van overtollig slijm in de nasale doorgang en borst. Hoewel dit verlicht congestie, maar leidt ook tot vloeistofverlies. Drink acht glazen water per dag terwijl het vechten een koude vloeistoffen vervangen. Samen met water, cafeïnevrije thee en sappen zijn ideale alternatieven. Blijf weg van cafeïne en alcohol. Deze dranken activeren uitdroging.

Voldoende Rest

Streven naar ten minste acht uur slaap per nacht om onmiddellijke verlichting te krijgen van een koude. Ongeacht of je te maken hebt met een milde of matige koude, lichamelijke activiteit triggers vermoeidheid en verlaagt uw immuunrespons. Dus, je bent niet in staat om de infectie en het herstel te bestrijden. Vertragen en voldoende te rusten. Vermindering van activiteiten en stoppen met trainen totdat de symptomen verbeteren.

Vitamine C

Te versterken of verbeteren van uw immuunsysteem is essentieel om snel overwinnen van een verkoudheid. Samen met rust, neem vitamine C supplementen om uw verzwakt immuunsysteem te versterken. Verhoog uw inname van sinaasappelsap, of kopen supplementen van uw supermarkt of de gezondheid van voedsel op te slaan. Tot 6 gram vitamine C per dag.

Kippensoep

De verkoudheid veroorzaakt een scala aan symptomen zoals een zere keel, hoesten en congestie. Echter, kippensoep zorgt voor een snelle verlichting van deze gemeenschappelijke symptomen. Kippensoep kalmeert een krassend of een zere keel. Bovendien kippensoep helpt bij de uitzetting van slijm in de borst en neus, die kan stoppen met congestie en kalmeren een chronische hoest.