Inrichtingen voor het Independent Living

Inrichtingen voor het Independent Living

Als u of een geliefde heeft een handicap die het moeilijk maakt om de dag-tot-dag taken uit te voeren, kunt u apparaten voor zelfstandig leven nuttig te vinden. Hierbij kan worden gedacht mobiliteitshulpmiddelen voor degenen die hebben een harde tijd om rond, of de producten aan de woning aan de behoeften van iemand met een handicap aan te passen.

Apparaten loophulpmiddel

Mensen die het vermogen om te lopen zonder steun hebben verloren, of die het moeilijk vinden om te ver te voet, kunnen profiteren van wandelstokken, krukken of wandelaars. Deze programma's werken door het verminderen van de spanning op de benen als u rondloopt. Bij het kiezen van welk product het beste is voor uw behoeften, kan het nodig zijn na te gaan hoe slecht de benen van de persoon met een handicap zijn getroffen om te beslissen hoe stabiel het hulpmiddel moet zijn. Canes kan beter voor diegenen die een minimale hulp nodig hebben, terwijl krukken bieden meer stabiliteit en wandelaars bieden maximale ondersteuning, terwijl het goed voor verloren kracht zijn. Als u overweegt de aankoop van een rollator, zorg ervoor dat het product wordt aan de gebruiker aangebracht.

Mobility Aids

Voor degenen die het moeilijk vinden om überhaupt te lopen, een elektrische rolstoel die mensen helpt bewegen zonder dat hun voeten op de grond kan de oplossing zijn. Deze tools omvatten scootmobielen en rolstoelen. Scootmobielen kan de beste optie voor mensen die in staat zijn om zichzelf te tillen vanuit een zittende positie, maar rolstoelen zijn meer geschikt voor degenen die dat niet kunnen. De meeste onafhankelijkheid voor mensen die een rolstoel gebruiken kunnen worden aangetroffen op een gemotoriseerde verscheidenheid, die hen in staat stelt om te bewegen door zelf. Echter, voor mensen met cognitieve beperkingen of wie kan de producten niet veilig manoeuvreren, een handleiding stoel kan nodig zijn. Degenen die in handmatige stoelen die niet in staat zijn, door gebrek aan fysieke kracht of geestelijk onvermogen, om rond te bewegen onafhankelijk zal een verzorger nodig hebben om hun stoel te duwen.

Woningaanpassingen

Aanpassingen kunnen worden uitgevoerd op een huis aan het meer toegankelijk voor mensen met een handicap. De vormen van zelfstandig wonen apparaten die u nodig hebt is afhankelijk van het individu. Mensen met mobiliteitsproblemen moeilijkheden, zoals die in een rolstoel, kan het nodig zijn hellingbanen buiten het huis te worden geïnstalleerd om hen te helpen in te voeren en gemakkelijk te verlaten het huis. Inside, degenen die hebben een harde tijd om naar hogere verdiepingen kan profiteren van een traplift, terwijl de handgrepen, een douchestoel, hand-held douchekoppen en een bankje te maken het gemakkelijk om in en uit het bad kan zijn nodig in toiletten.

Inrichtingen voor het dag-tot-dag taken

Er zijn veel zelfstandig wonen apparaten die zijn ontworpen om het gemakkelijker maken om de soort van dagelijkse taken die mensen met een handicap kan het moeilijk vinden om een ​​dergelijke te voeren als het voeden of zich te kleden te voeren. Speciale sokken en panty's die gemakkelijk te trekken op zijn beschikbaar, zoals zilverwerk dat de grip van een persoon verbetert tijdens het eten. Elastische veters, klittenband en ritsen kunnen allemaal gebruikt worden in het voordeel van personen met een handicap. Mensen die moeite hebben met behulp van hun handen en als ze gebruikt zouden kunnen profiteren van het bereiken van gereedschappen, met behulp van messen ontworpen voor één hand snij en pot openers hebben.