Inkomen Richtlijnen voor Medicaid voordelen in Florida

Inkomen Richtlijnen voor Medicaid voordelen in Florida

Florida Medicaid biedt medische dekking te laag inkomen bewoners kwalificatie. Inkomen eisen zijn afhankelijk van uw grootte van het huishouden, de leeftijd en de algehele gezondheid. U wordt aangemoedigd om te solliciteren voor een uitkering, zelfs als het lijkt zul je niet ontmoeten Florida Medicaid inkomensgrenzen. Aftrekposten en vrijstellingen worden toegepast op uw inkomsten voorafgaand aan inkomensgrens testen, dus kan je in aanmerking komen, afhankelijk van uw inkomsten bronnen en huishoudelijke omstandigheden.

Volwassenen

Met ingang van 2009, kan Florida volwassenen met personen ten laste jonger dan 18 jaar in aanmerking komen voor Medicaid als hun maandelijkse bruto inkomen niet meer dan $ 303 voor een gezin van drie. Kwalificatie volwassen aanvragers kunnen hebben tot $ 2000 in activa zoals bankrekeningen en onroerend goed. Zwangere vrouwen kunnen uitkeringen ontvangen als hun inkomen niet meer dan 185 procent van het federale niveau armoede (FPL). Asset beperkingen gelden niet voor zwangere vrouwen.

Kinderen

Kinderen tot de leeftijd van 1 mei in aanmerking komen indien het inkomen van het huishouden niet meer dan 200 procent van de FPL. De inkomensgrens voor kinderen van 1 tot 5 is 133 procent van de FPL. Kinderen van 6-18 mei kwalificeren als hun inkomen op of onder 100 procent van de FPL. Asset grenzen niet van toepassing op kinderen aanvragen van Florida Medicaid. Bovendien kunnen kinderen niet in aanmerking voor de traditionele Medicaid te wijten aan het inkomen in aanmerking komen voor een van beide Florida Medikids of de Healthy Kids Program. De programma's te verzekeren kinderen van 1 tot 18 als hun bruto-inkomen niet meer dan 200 procent van de FPL.

Ouderen en gehandicapten

Met ingang van 2010 kunnen personen van 65 jaar en ouder of met een handicap in aanmerking komen voor Medicaid onder de MEDS-AD-programma als hun maandelijkse inkomen niet meer dan $ 795. Paren kunnen in aanmerking komen met een gezamenlijk inkomen van $ 1069 per maand. Gekwalificeerde kandidaten mogen geen Medicare Part A of B. Asset limieten voor meds-AD plan van zijn $ 5.000 voor individuen of $ 6000 voor koppels. Ouderen of personen met een handicap ontvangen Supplemental Security Income (SSI) komen automatisch in aanmerking voor Medicaid. Bovendien, volledige of gedeeltelijke Medicaid voordelen beschikbaar zijn voor Medicare ontvangers aftrekbaar, co-pay en co-assurantie te compenseren.

Medisch behoeftige

Als je niet subsidiabel zijn voor Medicaid te wijten aan het inkomen of vermogen, kunt u in aanmerking voor het Medisch behoeftigen programma. Met het Medisch behoeftigen plan, Medicaid dekking begint zodra u betaalt een vooraf bepaald deel van uw medische rekeningen op basis van uw huidige inkomen. Er is geen limiet inkomen voor het programma, maar uw vermogen kan niet meer dan $ 5.000 voor één persoon tot $ 8500 voor een gezin van acht.