Infrarood Therapie voor Neck & Back

Veel massagestoelen en hand-held stimulator komen met infrarood warmte bronnen. Het doel van deze zijn warmte en de circulatie in het gebied wordt gemasseerd, zoals de rug en nek. Een studie gepubliceerd in Pain Research en Management in 2006 concludeerde dat patiënten een significante vermindering van de pijn in de rug door middel van infrarood therapie zonder nadelige bijwerkingen. Raadpleeg uw arts over de voordelen van het gebruik van infrarood therapie om terug te verlichten pijn.

Thuis Infrarood

Infrarood therapie zal opwarmen uw rug en nek spieren diep in de kern van je ruggengraat. Dit brengt de circulatie te helpen genezen kleine verwondingen en neuropathie. Deze wijze van therapie werkt het beste wanneer u het met andere vormen van fysieke therapie of een massage, dat is waarom infrarood lampen zijn vaak een functie in huis massage machines.

U moet deze machines te gebruiken voor maximaal twintig minuten per keer, zodat de warmte door te dringen in de locatie van uw rug of nekpijn. Omdat het gebied verwarmt, zal de massage component helpen los van de regio tot het verstrekken van meer flexibiliteit, mobiliteit en verkeer die nodig is voor de genezing. Zodra u klaar bent met de infrarood modus, moet u 10 minuten duren om uw rug te strekken, het nemen van het door verschillende reeksen van de beweging naar een verdere verbetering van uw conditie.

Fysiotherapie

In het fysiotherapie omgeving worden therapeuten via infrarood therapie bij de behandeling van chronische pijn als gevolg van artritis, diabetes en verwondingen. De Anodyne Therapy-systeem wordt erkend als een leider in het infrarood therapie om stijfheid en spierspasmen te verminderen, terwijl het verhogen van het vrijkomen van stikstofmonoxide, een belangrijke transporteur van voedingsstoffen. Behandelingen bestaan ​​meestal uit van 30 minuten duur van drie keer per week voor een vier weken durende overspanning. Infrarood behandeling wordt gedaan in combinatie met andere fysieke therapie behandelingen zoals wervelkolom flexibiliteit oefeningen, core-spieren te versterken en houdingscorrectie.

Verzekeringsmaatschappijen zoals Aetna herkennen infrarood therapie als een nuttig onderdeel voor veel fysiotherapie regimes. Erkent de noodzaak van infrarood in de fysiotherapie, is er nog veel onderzoek dat bedrijven als Aetna nodig om infrarood therapie gaan van experimentele naar effectief als het gaat om perifere neuropathie en pijn in de nek.