Informatie over voedingsmiddelen die helpen Osteoporose

Informatie over voedingsmiddelen die helpen Osteoporose

Een gezonde voeding betekent een betere verdediging tegen gezondheidsproblemen en problemen, zoals osteoporose. Voor degenen die lijden aan osteoporose, kunnen ze hun botdichtheid te verbeteren gewoon door het eten van bepaalde voedingsmiddelen, die kan op zijn beurt helpen met de osteoporose. Door het verbeteren van de gezondheid van het bot kunt u het gemakkelijker maken om te gaan met de aandoening.

-Vezels geladen Foods

Voedingsmiddelen rijk aan vezels zoals zemelen, vijgen, aardbeien en appels, onder anderen, kan uw cholesterol te verlagen. Door het verlagen van cholesterol kunt u uw botdichtheid te verbeteren.

Calcium-rijke voedingsmiddelen

Het krijgen van 1000 mg calcium is belangrijk voor uw botten en gezondheid. Het consumeren van voedingsmiddelen die rijk zijn aan calcium kan helpen bij het voorkomen van osteoporose en het wonen met het beter beheersbaar. Dergelijke voedingsmiddelen zijn cottage cheese, broccoli, yoghurt en tofu, onder anderen.

Voedingsmiddelen Geladen met vitamine-D

Vitamine D helpt het lichaam te gebruiken calcium die verbruikt. Dergelijke voedingsmiddelen te eten die overvloedig vitamine D bevatten zijn eigeel, makreel en zalm.

Voedingsmiddelen met een hoog lysine

Volgens Roberto Civitello, MD van de Washington University in St. Louis, het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan lysine kan mogelijk de absorptie van calcium zijn. Dergelijke voedingsmiddelen die rijk zijn aan lysine zijn peulvruchten, zuivelproducten en vis.

Donkere bladgroenten

Donker groene bladgroenten zijn een geweldige bron voor calcium, maar ze bieden ook andere benodigde mineralen en vitaminen om de absorptie van calcium en het gebruik te ondersteunen. Dergelijke greens omvatten boerenkool, raapstelen, paardebloem greens en boerenkool.