Informatie over Tennessee Nursing Boards

De Tennessee Raad van Nursing is verantwoordelijk voor het onderwijs, opleiding en praktijken van licentie verpleegkundigen die werkzaam zijn binnen de staat.

Geschiedenis

Volgens de Tennessee ministerie van Volksgezondheid, de Tennessee Raad van Nursing werd opgericht in 1911 door de staat wetgever. De raad onderzoekt schendingen van de staat wet-en regelgeving met betrekking tot verpleging.

Licensing

De geallieerde Health World website rapporten die aan een erkende verpleegkundige in Tennessee te worden, moet een kandidaat te trainen bij een erkende school en volledige klinische opleiding in de staat. Deze lokale opleiding wordt gevolgd door een kandidaat het nemen van de Nationale Raad Licensure Onderzoek. Passen die examen met een score van 85 procent of hoger is vereist voor het verlenen van vergunningen.

Leerplan

De Tennessee Raad van Nursing is verantwoordelijk voor het verstrekken van richtlijnen over de minimale curriculum te studeerde aan geaccrediteerde scholen voor verpleegkunde. Allied Health World meldt de Raad van Nursing bestudeert ook het verpleegkundig onderwijs in verschillende staten om te beslissen of verpleegkundig diploma's uit andere staten zijn geldig in Tennessee.