Informatie over Putting kokosolie in het oor voor het opruimen van een middenoorontsteking

Informatie over Putting kokosolie in het oor voor het opruimen van een middenoorontsteking

Een middenoorontsteking treedt op wanneer bacteriën uit de neus en keel raken in de kleine ruimte achter het trommelvlies. Verkoudheid kan fluïdum veroorzaken bouwen en bacteriën te vermenigvuldigen in dit gebied. Kinderen zijn zeer kwetsbaar voor middenoorontsteking. Het is mogelijk om ze op natuurlijke wijze te herstellen thuis.

Betekenis

Symptomen van middenoor infectie zijn mild tot aanzienlijke pijn, moeite met slapen, vocht afscheiding of een "verstopt" gevoel. Afhankelijk van de ernst, kan de infectie worden behandeld met over-the-counter geneesmiddelen of antibiotica als het niet duidelijk op zijn eigen. Oor irrigatie met olie is een holistische behandeling alternatief voor drugs.

Kokosolie

Tropische culturen hebben de antibacteriële eigenschappen van kokosolie gekend voor duizenden jaren. De vetzuren, verbindingen direct opgenomen in het bloed, doden verschillende bacteriën, virussen, schimmels, parasieten en protozoa, volgens kokosolie Central. Dagelijks kokosolie irrigatie helpt ook met overmatige wax bouwen, volgens ENT Nursing.

Hoe te gebruiken

Schaf pure kokosolie van een health food store en een dropper van een apotheek. Met behulp van de druppelaar, zet enkele druppels van de olie in de gehoorgang, terwijl liggend op je zij. U kunt uw eigen oren te irrigeren of iemand het voor je doen.

Tips

Beweeg uw kaak rond om de olie te werken naar beneden de gracht, zegt kokosolie Central, zodat het niet kan lekken door het bedekken van het oor opening met een stukje katoen. Aangezien deze procedure ook beschermende wax kan weglopen uit het oor, zodat er geen water in je oren, zelfs bij het baden, gedurende ten minste vier of vijf dagen, zegt KNO-Nursing.

Waarschuwing

Kokosolie werkt en oor onderhoud en als remedie voor lichte tot normale bacteriële infectie. Laat kokosolie niet als uw trommelvlies is geworden doorboord, zegt Coconut Oil Central. Een dikke gele vloeistof uit het oor zou een teken zijn dat het trommelvlies is gebarsten te zijn. Het kan genezen op zijn eigen.