Informatie over Pompelmoespittenextract

Informatie over Pompelmoespittenextract

Grapefruit zaad extract (GSE) is een homeopathisch tegengif gebruikt om zijn antioxiderende eigenschappen en het neutraliseren van effecten op het lichaam. GSE is nuttig bij de behandeling van meerdere omstandigheden die voortvloeien uit interne of externe infectie.

Identificatie

Grapefruit zaad extract is een natuurlijke antimicrobiële, afgeleid van de zure pulp en zaden van grapefruits. De vloeibare vorm is geel-oranje van kleur en de taart in de smaak, waardoor een citrusgeur.

Significantie

Grapefruitpittenextract een antioxidant, met vitamine C en E. GSE voorziet het lichaam immuniteit tegen vrije radicalen cellen, wat kan leiden tot ziekte en ziekte.

Functie

Grapefruitpittenextract wordt gemetaboliseerd door het lichaam als een alkalische vloeistof, waardoor de chemische pH van het lichaam, zodat micro-organismen zoals bacteriën, parasieten, schimmels en virussen niet kunnen overleven.

Potentiële

GSE is een homeopathische alternatief voor antibiotica van intern kunnen worden genomen of topisch aangebracht in vloeibare of poedervorm aan het begin van de ziekte voorkomen of genezen bestaande infecties.

Voordelen

Grapefruitpittenextract is een natuurlijke, goedkope en niet-toxisch middel, effectief bij het behandelen van een reeks aandoeningen, waaronder spijsverteringsproblemen, diarree, voedselvergiftiging, acne, voetschimmel, ringworm, schimmelinfecties, zweren en virussen.