Informatie over Ontgifting voor eczeem

Informatie over Ontgifting voor eczeem

Van crèmes tot medicijnen, verschillende manieren kan worden verzacht het ongemak van eczeem. Om hun lichaam te ontdoen van onzuiverheden en natuurlijk hun eczeem te behandelen, sommige mensen beschouwen ontgifting.

Identificatie

Ontgifting voor eczeem kan het volgende omvatten: het drinken van veel water, het uitoefenen, het nemen van supplementen, vasten en veranderende eetgewoonten. Het gaat om het voorkomen van giftige stoffen uit het invoeren van het lichaam door niet te roken of alcohol drinken, maar ook het contact met chemische stoffen te beperken.

Effecten

Voorstanders van ontgifting voor eczeem geloven door ontgifting, zijn giftige stoffen die eczeem aan te moedigen om optreden uit het lichaam verwijderd. Onder deze theorie, na ontgiften en het handhaven van de juiste voeding, uiteindelijk moet je verbetering van uw eczeem te zien.

Expert Insight

Beperkt onderzoek bestaat om de effectiviteit van veel ontgifting strategieën, zoals het drinken van groene thee en het gebruik van voedingssupplementen te ondersteunen, volgens de American Academy of Dermatology. Echter, sommige verbeteringen gezondheid van een ontgifting dieet optreden als gevolg van het dieet veranderen en niet het verwijderen van giftige stoffen, volgens WebMD.

Overwegingen

Eczeem elke persoon reageert anders op eczeem behandelingen of therapieën. Uw eczeem kan verschillende soorten behandelingen nodig hebben om te helpen hydrateren uw huid en verlichten of beheersen van de jeuk.

Waarschuwing

Onjuist behandeling van uw eczeem kan nadelige gevolgen hebben. Voordat u begint met een ontwenningskuur voor eczeem, moet u overleggen met uw arts of dermatoloog.