Informatie over Medicare Startpagina Health Service

Medicare is de ziektekostenverzekering programma door de federale overheid dat de ouderen en gehandicapten de bevolking toegang tot betaalbare ziekenhuis, poliklinische en medicijnen dekking biedt toegediend. Thuiszorg is een van de tientallen diensten beschikbaar voor de miljoenen Medicare begunstigden landelijk.

Definitie

Thuiszorginstellingen werden ontworpen om mensen te helpen met een slopende ziekte en blessures. In plaats van ze op lange termijn in ziekenhuizen, thuiszorginstellingen geef ze een gevoel van onafhankelijkheid door hen in staat om thuis te blijven om hun zorg te ontvangen. Thuiszorg helpt deze patiënten met medisch noodzakelijke therapieën en persoonlijke verzorging.

Dekking

Medicare zal betrekking home health diensten indien aan bepaalde criteria wordt voldaan. Ten eerste moet de patiënt worden beschouwd homebound betekent de thuisaanbieders vergt veel inspanning. Homebound betekent niet dat de persoon verlaat nooit het huis. Boodschappen doen of naar arts afspraken zal iemand niet diskwalificeren als aan huis gebonden en noch wil bijwonen van speciale evenementen of ceremonies.

Naast het feit dat huis gebonden, moet de patiënt de arts ook bestellen geschoold verplegend therapie of de zorg voor de patiënt. Voorbeelden van geschoolde therapie omvatten fysieke, beroeps- en logopedie. Ten slotte zal Medicare alleen betrekking hebben thuis gezondheidszorg als het agentschap de zorg wordt ontvangen van is Medicare-gecertificeerd.

Beschikbaar Care

De Medicare home gezondheid voordeel dekt geschoolde verpleegkundige zorg en therapie onder een geregistreerde verpleegkundige of een bewaakte assistent. Geschoolde therapie zoals fysieke, beroeps- en logopedie wordt beheerd door een ervaren, getrainde therapeut die gespecialiseerd is in het veld. Medicare zal bieden ook persoonlijke zorg voor degenen die het nodig hebben, indien zij ook eisen deskundige zorg. Een thuis gezondheid aide biedt deskundige zorg. Alle andere benodigde diensten, zoals sociale diensten of medische diensten, beschikbaar voor de patiënt.

Betaling

Typisch, Medicare deel B, de poliklinische voordeel, betaalt voor thuiszorg. De uitzondering hierop is als de patiënt werd behandeld in een ziekenhuis of een ervaren verpleeghuis onmiddellijk voor het begin van de home gezondheid behandeling. Als de behandeling begonnen binnen 14 dagen na ontslag uit een ziekenhuis of verpleeghuis, dan Medicare Part A, het ziekenhuis voordeel, betaalt voor de eerste 100 dagen van de behandeling. Na de eerste 100 dagen, deel B begint te betalen.

Time Frame

Naar de home gezondheid agentschap uitkering, moet de patiënt eerst goedkeuring krijgen van een arts. De arts moet dan schrijven van een plan van de zorg met de medisch directeur van de home gezondheid agentschap. Het plan van de zorg duurt 60 dagen. Elke 60 dagen, de arts en de home gezondheid agentschap medisch directeur moet het plan van de zorg te herzien, opnieuw beoordelen de gezondheid van de patiënt en herbevestigen dat hij behoefte heeft aan thuiszorg. Zolang de arts blijft het zorgplan te schrijven, moet Medicare betaalt voor de uitkering.