Informatie over Laser Behandeling voor stoppen met roken

Voor veel rokers, stoppen met een sigaret verslaving is een moeilijke, voortdurende strijd. De markt brengen van producten en behandelingen om te helpen bij het proces te stoppen is enorm gegroeid de afgelopen tien jaar. Laserbehandeling is een steeds populaire oplossing.

Hoe Laser Treatment Works

Koude lasertherapie, of low level laser therapie (LLLT), is het type van laser technologie die wordt gebruikt voor het stoppen met roken. Het maakt gebruik van lage-intensiteit licht en energie die is gericht op de patiënt "drukpunten" van een overhead lamp-achtig apparaat. De doelgroep punten worden gestimuleerd met energie om verluidt veroorzaken een verandering in de energie van het lichaam.

Eeuwenoude Principe

Laserbehandeling stoppen met roken is gebaseerd op hetzelfde principe als acupunctuur en reflexologie: Het lichaam heeft bepaalde "acupunten" dat, wanneer druk wordt uitgeoefend, stimuleren het lichaam innerlijke energie en veranderingen veroorzaken. In plaats van acupunctuurnaalden, worden lasers gebruikt.

Functies

Ontspanning is de eerste functie van gerichte laserstralen, waarna de laserenergie wordt gebruikt voor het simuleren-nicotine gegenereerd gevoelens door triggering het lichaam endorfines. Dit creëert een vals "high" zonder nicotine die zou langer behoefte van het lichaam aan nicotine en sigaretten geheel.

Effectiviteit

De resultaten variëren van patiënt tot patiënt. Laserbehandeling, net als andere methoden voor het stoppen met roken, zoals hypnose, is subjectief. Aanbieders van laserbehandeling adverteren slagingspercentages van ruim 80 procent. Er is geen wetenschappelijk bewijs om te ondersteunen of weerleggen effectiviteit laserbehandeling's voor stoppen met roken.

Voordelen

Laserbehandeling heeft geen bijwerkingen en geen downtime. De procedure is pijnloos en ontspannend. Laserbehandeling aanbieders suggereren slechts één behandeling sessie, dat is 30 minuten. In plaats van geleidelijk afhankelijkheid van de roker van nicotine verminderen, laser behandeling is gericht op nicotine-inname onmiddellijk te stoppen.

Kosten

De gemiddelde kosten (in 2009) voor een laserbehandeling sessie voor het stoppen met roken is $ 400, duur in vergelijking met andere anti-roken hulpmiddelen. Scepticisme suggereert de kosten is een risico, maar indien succesvol, het is goed besteed geld.