Informatie over Lactobacillus

Informatie over Lactobacillus

De Food for Living Channel beweert dat de gemiddelde menselijke darm bevat meer dan een kilo bacteriën. In plaats van het maken ons ziek, echter, lactobacillus houdt ons goed omdat het vecht tegen andere, minder welwillende bacteriën die anders grote schade zou kunnen aanrichten met onze gezondheid.

Beschrijving

Jackson Siegelbaum Gastroenterology beschrijft lactobacillus als een vorm van bacteriën die in volle melk. Volgens de Food for Living Channel, lactobacillus en andere "functionele voedingsmiddelen" bekend als probiotica arsenaal van goede bacteriën in het lichaam kan verhogen om te helpen voorkomen of te genezen gezondheidsproblemen.

Soorten

Rassen van Lactobacillus omvatten Lactobacillus casei Shirota, Lactobacillus rhamnosus GG en Lactobacillus casei Immunitas, volgens de Food for Living Channel. De Mayo Clinic noemt ook een stam bekend als Lactobacillus acidophilus.

Suppletie

De Mayo Clinic meldt dat lactobacillus aangetoond tenminste enige waarde tegen prikkelbare darmsyndroom, diarree, schimmelinfecties en andere aandoeningen.

Veiligheid

Lactobacillus lijkt geen schade aan gezonde personen wanneer genomen bij normale doseringen, afgezien van kleine gas of inwendige ongemak, volgens de Mayo Clinic.

Waarschuwingen

De Mayo Clinic waarschuwt voor het geven van lactobacillus aan kinderen zonder advies van een arts, vooral als het kind minder dan 3 jaar oud.