Informatie over koningskaars Tinctuur

Informatie over koningskaars Tinctuur

Het kruid toorts is een veelvoorkomend onkruid waarvan de wetenschappelijke naam is Verbascum thapsus. Het heeft grote, fluweelachtige bladeren en produceert een hoge piek met gele bloemen in zijn tweede jaar. Het is een niet-toxisch kruid dat werd gebruikt om vele ziekten te behandelen door vele generaties. Het groeit in de Himalaya, in Europa en op de oostkust van de Verenigde Staten. Tincturen van de bladeren, bloemen en wortels hebben allemaal medicinale toepassingen.

Congestie en hoesten

Tinctuur van koningskaars bladeren wordt gegeven als een slijmoplossend middel om mensen met chronische, droge hoest en respiratoire congestie. Het lost slijm, hoesten stimuleert en helpt het lichaam te ontdoen van het slijm. Het wordt gebruikt voor de behandeling van astma en piepen ook.

Een druppelaar van de tinctuur moet worden gegeven met wat warm water om de vier uur. Aangezien toorts is niet toxisch, er geen gevaar van overdosering. Een thee van koningskaars bladeren kunnen ook gebruikt worden in plaats van de tinctuur.

Zwelling en pijn

Een tinctuur van de bloemen van de toorts kan nuttig zwelling verminderen. In het proces, het verlicht ook de pijn die wordt geleverd met de zwelling. Abcessen op elk deel van het lichaam, met inbegrip van het tandvlees en in de gehoorgang, kan worden verlicht op deze manier. In dit geval wordt de tinctuur extern aangebracht op de plaats van de zwelling. Onderdelen die manier de tinctuur is ook een lokale verdoving.

Bone Kwalen

Een tinctuur gemaakt met behulp van de wortel van de toorts plant kan ook medicinaal gebruikt worden. Voorwaarden zijn onder andere afwijkingen, zoals ischias of hernia. Toorts heeft een smerende werking op het vocht opvangen van de gewrichten en maakt aanpassing mogelijk. Daarnaast kruidendokters gebruiken tinctuur van toorts wortel te helpen line-up van gebroken botten, zodat ze goed herstellen. Voor botproblemen, wordt de tinctuur intern genomen. Bovendien, een thee van de wortels is ook effectief voor botaandoeningen.

Urinewegproblemen

Een tinctuur van toorts root kan ook worden gebruikt om problemen van de urinewegen, zoals incontinentie en bedplassen bij kinderen en volwassenen te behandelen. Het heeft een diureticum en samentrekkend effect op de urinewegen en helpt toon de trigone spier bij de basis van de blaas.

De patiënt moet een halve theelepel van de tinctuur gemengd met een kwart kopje water voor het slapen gaan drinken.

Emotionele en zenuwstelsel Onbalans

Tinctuur van toorts bloemen produceert een gevoel van rust bij een patiënt. Dit is vooral uitgesproken bij mensen die lijden aan chronische pijn. De toorts helpt de pijn en ook om de depressie veroorzaakt door de chronische aandoening weg te nemen. Tincturen van de bladeren en wortels hebben ook een kalmerend effect als intern genomen.

Verder stress geïnduceerde opflakkeringen van slapende virussen zoals herpes simplex ook verminderd door tinctuur of thee van toorts bloemen.