Informatie over injecties in de nek voor Pain

Volgens de Cochrane Collaboration, zal meer dan 25 procent van alle mensen een soort van pijn in de nek ervaren tijdens hun leven. Nek pijn kan worden veroorzaakt door een aantal dingen zoals trauma, onderliggende medische aandoeningen en degeneratieve veranderingen (slijtage door veroudering). Patiënten die nekklachten ontwikkelen hebben vaak last van symptomen zoals pijn, zwakte, gevoelloosheid, hoofdpijn, evenals pijn, zwakte en gevoelloosheid die uitstraalt naar beneden een of beide van hun armen. Injecties worden vaak gebruikt bij de behandeling van nekpijn. Er zijn verschillende soorten injecties die kunnen worden gebruikt en de oorzaak van nekpijn de patiënt zal bepalen welk type injectie wordt toegediend.

Medicijnen Gebruikt

Volgens DePuy Spine, zal de meerderheid van injecties voor nekpijn eerst beginnen met een plaatselijke verdoving om het gebied dat zal worden geïnjecteerd verdoven. De meest gebruikte lokale anesthetica zijn lidocaïne (ook wel Xylocaine) en Bupivacaine (ook wel Marcaine). Dit geneesmiddel is snelwerkend en effectief verdooft het gebied van de nek, dat zal worden geïnjecteerd. Zodra het gebied is verdoofd, zal de pijn veroorzakende gebied van de nek geïnjecteerd met een corticosteroïd dat een krachtig anti-inflammatoir steroïde geneesmiddelen. De meest geïnjecteerde corticosteroïden is cortisone. Deze medicatie helpt verminder ontsteking in de nek, verlichten nekpijn de patiënt.

Trigger Point Injecties

Triggerpunt injecties worden gebruikt om matige tot ernstige spierpijn behandelen. Volgens Neurologie Channel, dit soort nekpijn injectie is voordelig bij het helpen verlichten van de pijn geassocieerd met een spier die niet ontspannen. Voor deze procedure zal een arts een kleine naald te nemen en voeg deze aan de pijnlijke, strakke spieren spier. Een lokaal anestheticum, zoals lidocaïne of bupivacaïne, worden geïnjecteerd om het te verdoven, het verlichten van de pijn. In sommige gevallen wordt een corticosteroïde ook geïnjecteerd.

Steroïde injecties

Steroïde injecties zijn onder epidurale steroïde injecties, SI gewricht infecties en facet joint injecties. Voor deze injecties, zal de arts eerst te verdoven het gebied met een plaatselijke verdoving. Veel van deze injecties ook gebruik maken van de hulp van een fluoroscope (een imaging machine) als leidraad voor de naald in de exacte gebied dat de injectie zal gaan. Volgens DePuy Spine, een epidurale steroïde injectie corticosteroïden geïnjecteerd in de ruimte tussen de benige wervelkanaal en het ruggenmerg bekleding. Deze ruimte wordt ook wel de epidurale ruimte. Voor een facetgewricht injectie, een corticosteroïde direct geïnjecteerd in een facetgewricht. De facetgewrichten zijn de gewrichten die de wervelkolom toestaan ​​dat zijn flexibiliteit en ze samen te voegen de wervelkolom wervels. Voor een SI gezamenlijke injectie, is een corticosteroïde geïnjecteerd in het SI gewricht. De SI gewricht is het gewricht dat zich bevindt tussen de bekken en heiligbeen botten.

Hardware Injecties

Patiënten die bepaalde spinale chirurgie hardware, zoals pennen, schroeven, stangen en platen hebben in hun nek. In sommige gevallen kan deze hardware pijn veroorzaken. Volgens DePuy Spine, voor een hardware injectie, zal de arts een plaatselijke verdoving langs de kant van de pijn veroorzakende spinale hardware injecteren om pijn te verlichten.

Contra

Volgens DePuy Spine, kunnen patiënten met bepaalde medische aandoeningen of problemen niet in staat zijn om een ​​injectie te krijgen in de nek voor pijn, omdat het zou kunnen leiden tot levensbedreigende complicaties. Patiënten die medicijnen om hun bloedstolling tegengaan en mensen die de neiging hebben om zwaar te bloeden misschien niet in staat om een ​​injectie voor nekpijn hebben. Patiënten die last hebben van een infectie moet niet ontvangen een injectie voor nekpijn totdat hun infectie volledig is genezen. Patiënten met instabiele medische voorwaarden kunnen niet in staat zijn een injectie voor nekpijn totdat hun toestand stabiel.

Voorzorgsmaatregelen

Bepaalde voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen voordat een patiënt een injectie voor nekpijn om potentieel levensbedreigende complicaties te voorkomen. Volgens DePuy Spine, zullen patiënten die non-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen een verhoogd risico hebben bloeden en moet de medicatie gedurende enige dagen stoppen voordat met injectie. Patiënten met medicatie allergieën of medicijnen gevoeligheden mogen niet in staat zijn om een ​​injectie voor nekpijn hebben. Patiënten met bepaalde medische aandoeningen moeten hun arts over alle medische aandoeningen vertellen voordat een injectie om potentieel ernstige complicaties te voorkomen. Sommige van deze aandoeningen zijn diabetes mellitus (injectie kan leiden tot verhoogde bloedsuiker), en het geven van een nekpijn injectie aan patiënten met bepaalde medische aandoeningen kan leiden tot het vasthouden van vocht. Deze voorwaarden zijn onder meer hoge bloeddruk, nierfalen, ernstige hartaandoeningen en congestief hartfalen.