Informatie over individuele ziektekostenverzekering

Informatie over individuele ziektekostenverzekering

Zelfstandigen of werklozen kan de gezondheid dekking te krijgen door de aankoop van een individuele zorgverzekering. Dit beleid bieden veel, maar niet noodzakelijk alle, van dezelfde dekkingen als groep gezondheidsbeleid, en soms heeft de koper de mogelijkheid van het toevoegen van extra functies. Verzekeringsmaatschappijen die individuele dekkingen bieden hebben meer ruimte, in wie zij kunnen uitsluiten voor bepaalde medische aandoeningen, en ze vereisen ook de patiënt een medische geschiedenis in te dienen als onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Definitie

De Nationale Vereniging van Volksgezondheid Underwriters definieert individuele ziektekostenverzekering als een verzekering dat individuen te kopen voor zichzelf of hun familieleden via onafhankelijke makelaars of agenten in plaats van door hun werkgever of een overheidsorganisatie. Ongeveer 5 procent van de Amerikanen hebben individuele gezondheidsbeleid. Regelgeving voor de marketing, verkoop of aankoop van deze verschillen van staat tot staat.

Onderscheidingen

De wetten dicteert de vereiste bepalingen van individuele ziektekostenverzekering beleid verschillen enigszins van de wetten die groepsverzekeringen. In het algemeen, kunnen individuele beleid niet ook bepaalde voordelen die als standaard voor een groep beleid zou tellen, zoals kraamzorg, drugs- en alcoholmisbruik behandeling of behandeling voor andere secundaire medische aandoeningen. In sommige gevallen kan de persoon die het beleid extra te betalen voor een verzekering ruiter om deze te dekken "extra's."

Toepassing

Aangezien particuliere zorgverzekeraars hebben de neiging om meer risico dan groepsverzekering providers nemen, moeten aanvragers meestal een formulier invullen notering hun medische geschiedenis en gedrag. Afhankelijk van de staat van het individu, kan een verzekeringsmaatschappij kiezen om kandidaten met bepaalde chronische of terminale ziekten te weigeren.

Tarieven

De medische geschiedenis en de huidige gedrag dat de aanvragers onder meer op hun verzekering vragenlijsten rechtstreeks van invloed op de tarieven die zij zullen betalen voor de individuele ziektekostenverzekering. Reeds bestaande aandoeningen zoals hoge bloeddruk of gedrag, zoals roken tellen als negatieven dat de aanvrager in een hoger percentage klasse kan verhogen. In gevallen waarin de aanvrager niet om informatie over een bepaalde aandoening of gedrag te geven, zal de verzekeringsmaatschappij het ergste uitgaan en wijs een negatieve rating, die de aanvrager premie kan verhogen. Verzoekers in deze situatie kan hebben om een ​​beleid te selecteren met een relatief hoog eigen risico een premie binnen hun budget bereik te krijgen, volgens Health website van de Mama's.

Kwalificatie

De meeste aanvragers kunnen in aanmerking komen voor medische verzekering, zelfs met kleine gezondheidsproblemen in hun medische geschiedenis, maar sommige wachten tot ze een bekende medische aandoening voor het aanvragen van de dekking. Verzekeringsmaatschappijen kunnen medische geschiedenis aanvragers te controleren op verificatie, zich het recht voorbehoudt om de dekking uit te sluiten voor de bijzondere voorwaarden voor een eerste "wachttijd." Sommige aanvragers met deze aandoeningen kunnen ontvangen dekking met weinig of geen wachttijden als zij onlangs hebben gehad voorafgaand dekking gezondheid. Alle, maar vijf Amerikaanse staten hebben wel een methode voor het toestaan ​​van de dekking van zelfs de meest ernstige reeds bestaande voorwaarden.