Informatie over False Unicorn Root

Informatie over False Unicorn Root

Valse eenhoorn (Chamaelirium luteum), ook wel Blazing Star, Fairywand, Devil's Bit of Helonias Root, is een overblijvend kruid dat is inheems in de Verenigde Staten ten oosten van de rivier de Mississippi. Bloemisten waarderen het voor haar gevederde lavendel pieken die hoger zijn dan 2 meter groeien. Valse eenhoorn groeit in goed doorlatende, lage, vochtige gebieden. Je oogst de wortel in de herfst. Deze plant is niet vaak verbouwd.

Achtergrond

Onderzoek naar het gebruik van valse eenhoorn wortel is beperkt en afhankelijk van Web MD is er onvoldoende bewijs voor het gebruik van het voor cysten, menstruele en menopauze problemen, het vasthouden van water, wormen en darmproblemen. Kruiden 2000.com vermeldt kruid werd vermeld in de US National Formulary 1916-1947 als een baarmoeder tonic en diureticum, en dat het "lijkt normaliserend op het vrouwelijke reproductieve systeem."

Waarschuwingen en bijwerkingen

Web MD meldt het kruid "lijkt veilig voor de meeste volwassenen te zijn," maar mensen die zwanger zijn, borstvoeding geven of hebben maag en darmklachten moet het niet duren. Als u lithium, overleg dan met uw zorgverlener voordat u valse eenhoorn wortel als gevolg van de interactie heeft met lithium. Voordelen van het gebruik van valse eenhoorn wortel kan maanden duren om te verschijnen.

Voorbereidingen

Verkrijgen van een aantal valse eenhoorn wortel online of bij een health food store. Reinigen van de wortel en snijd deze vervolgens in fijne stukjes. Voor douchen, sudderen een kleine hoeveelheid van de wortel in 3 kopjes kokend water gedurende 20 minuten en gebruiken nadat de vloeistof is afgekoeld en gespannen geweest. Te nemen als thee, zet 1 tot 2 theelepels van de fijngesneden wortel in een kopje water, breng aan de kook en laat 15 minuten sudderen. Drink dit drie keer per dag of volgens de instructies die bij het product. Als je valse eenhoorn wortel kopen als thee, tinctuur of in capsulevorm, volg de instructies op het etiket voordat u.

Vrouw Reproductieve Problemen

Het kruid bevat hormoonachtige stoffen genoemd saponinen. Naast toning van de eierstokken en de baarmoeder, hebben deze stoffen zijn gebruikt om de vruchtbaarheid van vrouwen te verhogen, zoals gerapporteerd door Herbs2000.com. Drugs.com, een online informatie over drugs bron die ook accepteert reclame van farmaceutische bedrijven, stemt valse eenhoorn is van oudsher gebruikt voor het vrouwelijke reproductieve problemen, maar rapporten geen studies bewijzen dat een bepaalde dosis. Het bevat ook het kruid als "niet langer als veilig beschouwd," onder het kopje "Contra" rubriek, en stelt het hormonale effect is onwaarschijnlijk omdat saponine zou niet "worden gehydrolyseerd tot een vrije sterol in vivo."

Andere voorwaarden

Als je een slechte adem als gevolg van verkoudheid, griep of een zere keel, probeer gorgelen met de valse eenhoorn wortel voorbereiding. Met ieder uur tot een slechte adem heeft afgenomen.