Informatie over Detox Patches

Informatie over Detox Patches

Ontgifting voet patches zijn afgeleid van de praktijk van de reflexologie. Reflexology verdeelt de zool van de voet in gebieden die organen van het lichaam vertegenwoordigen. Elk gebied heeft een directe verbinding met de bijbehorende vitaal orgaan. Herbal verbeterde patches worden gedacht om de toxines te trekken uit de vitale organen door middel van deze voet regio. Het gebruik van voetflarden begon in Aziatische culturen in combinatie met reflexologie behandelingen. Echter, de moderne westerse wetenschappers betwisten de effectiviteit van de patches.

Ingrediënten

Aan pleisters bevatten typisch enige houtsoort of bamboe azijn met een mengsel van kruiden en minerale toermalijn. De kruiden opgenomen afhankelijk van de fabrikant. Enkele voorbeelden van ingrediënten uit Takara, een groot merk, onder andere eucalyptus, Saururus chinensis, champignons en maïszetmeel. Takara beweert de ingrediënten hebben eigenschappen die gifstoffen te absorberen.

Instructies

De patches zijn bedoeld om te worden gedragen in de nacht terwijl je slaapt. De patch is bevestigd aan de boog van de voet met een band van stof. De vervuilde patch wordt de volgende ochtend verwijderd en weggegooid. De therapie wordt gedurende enkele dagen tot twee weken. Deze verklaringen zijn niet bevestigd door de Amerikaanse Food and Drug Administration, dus het is aan de gebruiker en hun alternatieve geneeskunde beoefenaar om de lengte van de behandeling te bepalen.

Effecten

De patch is een donkerbruine kleur wanneer het wordt verwijderd. De kleur wordt toegeschreven aan de giftige stoffen die zijn opgenomen uit de energie-meridianen die reizen van en naar de voet. De voetkussens worden beweerd algehele gezondheid en de verlichting van hoofdpijn, vermoeidheid, huiduitslag, huidaandoeningen, duizeligheid, depressie en een aantal andere aandoeningen steun. Testimonials van klanten op de website van Takara's rapporteren een hogere energie-niveaus en een algeheel gevoel van welzijn.

Professionele Evaluatie

Wetenschappelijk bewijs ondersteunt de beweringen van voetflarden als er geen onderzoek is verricht naar de gevolgen ervan te evalueren. Chris Woolston geëvalueerd voetflarden in aa 2008 gepubliceerd artikel in de Los Angeles Times getiteld "Kinoki Foot Pads 'Detox Claims niet Stand Up to Science." Na het testen van de voet pads op eigen benen, Woolston toegepast zoutoplossing. Hij vond de zoutoplossing veroorzaakt dezelfde kleur verandering in de pads als toen hij ze op zijn voeten. Alice Park in haar artikel "Detox Shmeetox" voor Time Magazine beweert dat zelfs gedestilleerd water de pads zal veranderen in een modderpoel. Deze twee at-home experimenten werpen een verdachte licht op de effectiviteit van de voet patches.Ultimately, het is aan de consument om te beslissen of een detox voet patch goed voor hen is.