Informatie over de Verenigde Staten Health Care Plans

Er zijn tal van plannen voor de gezondheidszorg in de Verenigde Staten. De meeste Amerikanen krijgen hun gezondheidszorg via hun werkgever. Sommige mensen krijgen de verzekering door de staat en de federale overheid, terwijl anderen zijn onverzekerd of onderverzekerd.

Soorten

In de Verenigde Staten zijn er twee hoofdtypen van de gezondheidszorg plannen: privaat en publiek. Particuliere gezondheidszorg wordt verstrekt door verzekeringsmaatschappijen, terwijl de publieke gezondheidszorg wordt verstrekt door de overheid.

Functie

Ziektekostenverzekering plannen helpen bij het minimaliseren van de out-of-pocket kosten mensen betalen voor medische procedures en doktersbezoeken. Deze plannen hebben geen betrekking op alles, zoals cosmetische ingrepen.

Functies

Ziektekostenverzekering bestaat uit een onderhoud gezondheid organisatie (HMO) of provider organisatie voorkeur (PPO) plan. In een PPO kiezen mensen hun artsen, terwijl in een HMO een belangrijke arts gekozen voor de consument.

Voordelen

Veel ziektekostenverzekering plannen hebben recept plannen die lager de kosten van de geneeskunde voor de consument te helpen. Sommige plannen betaalt ook een percentage van de bezoeken aan alternatieve gezondheid beoefenaars zoals chiropractors.

Overwegingen

Openbare ziekteverzekering is beschikbaar voor gezinnen met lage inkomens, de federale werknemers met inbegrip van militair personeel, kinderen en senioren. De meeste zelfstandigen hebben een plan te kopen van een eigen bedrijf.