Informatie Over Dandelion Pillen

Informatie Over Dandelion Pillen

De slungelige fabriek bekend als paardebloem groeit in de hele wereld, vervelende degenen onder ons die intentie op het bereiken van een perfect gazon kan zijn. De plant scheuten meestal tot ongeveer 12 centimeter, en heeft gele bloemen die het hele jaar door bloeien. Als het volwassen wordt, een paardebloem verandert in een puffball gevuld met zaden die waaien in de wind. De bladeren en wortels worden gebruikt voor het kruiden-supplementen te maken.

Maar het eten van paardebloem greens werd gekoppeld in dit land met de armoede van de Depressie. Wat volgde de Depressie was een verlangen naar een duidelijke, mooi onderhouden gazon, dus daar ging de paardenbloem.

Gedurende de afgelopen jaren is er echter een opleving van de belangstelling voor de goddelijke wijnstok door de koks, voedingswetenschappers, natuurlijk voedsel liefhebbers, alternatieve geneeskunde ondernemers en academici die zijn begonnen met het opnieuw verkennen van de potentiële schatten in hun eigen achtertuin geweest.

Identificatie

Paardebloem is technisch bekend als Taraxacum officinale, of met andere woorden, "The Official Oplossing voor Disorders." Het is ook in een aantal manieren, waaronder tand van de leeuw, fee klok, kroon priester, snuit zwijnen, paardebloem, melk gowan, wilde andijvie, nat-a-bed, witte andijvie, kanker wort, puffball en Ierse Daisy genoemd. Het gebruik ervan als een krachtige helende middel goed wereldwijd gerespecteerd. Het blijkt zelfs in de US National formuleringsmiddelen, en in vergelijkbare drug formule collecties in Hongarije, Polen, Zwitserland en de Sovjet-Unie. Het is ook een van de top zes kruiden aanbevolen in de Chinese kruidengeneeskunde borst.

Het Amerikaanse ministerie van Landbouw beschrijft de paardebloem als de natuur rijkste groene plantaardige bron van beta-caroteen, waaruit Vitamine A is gemaakt, en de derde rijkste bron van vitamine A van alle voedingsmiddelen, na levertraan en runderlever. De paardebloem is doordrenkt vezels, kalium, ijzer, calcium, magnesium, fosfor en B vitamines, thiamine en riboflavine, en is een goede bron van eiwitten.

Geschiedenis van de paardenbloem als een Geneeskunde

De werkelijke woord, paardebloem, eerst kwam als een respectabele geneesmiddel is in de werken van de Arabische artsen van de tiende en elfde eeuw. Ze noemden het een wilde andijvie, net als de salade bevestigingen van vandaag. Het wordt ook genoemd in de Welshe medische boeken van de dertiende eeuw. Chinese kruidendokters niet vangen op medische voordelen paardebloem tot de zevende eeuw. Hij kwam niet opdagen in Europa tot 1485.

Amerikaanse grens genezers aanbevolen paardenbloem als een veer tonic, en er wordt gezegd dat het vanwege het hoge vitaminegehalte redde het leven van de pioniers in de winter. Bracht naar Amerika vanuit Europa, het werd al snel een onkruid dat overal zou groeien.

Indianen maakten gebruik van de paardebloem voor de behandeling van acne, eczeem en netelroos. De Pillager-Ojibwa indianen zou een paardebloem wortel thee behandeling van brandend maagzuur te maken, terwijl de Cherokee gebruikt de thee om zenuwen te kalmeren. De Iroquois gebruikt paardebloem voor alles van bloedarmoede, constipatie, pijn en het vasthouden van water. Vele stammen kauwde het gedroogde sap als kauwgom en zelfs geroosterde de wortel als koffie vervanger.

In 1748, een man reizen in Frans Canada ontdekt dat de wortels van de paardenbloem kan worden gebruikt in een salade als een tonicum.

De paardenbloem werd geïntroduceerd door de Spaanse in de New Mexico gebied van dit land rond 1820 In het midden van de achttiende eeuw in Pennsylvania, een groep Mennonieten gebracht paardebloem met hen toen zij vluchtten religieuze vervolging in Duitsland. Ze gebruikten de wortels voor nier-en leverproblemen. De Shakers, in het midden van de negentiende eeuw de VS, ook gebruikt het kruid voor leverproblemen.

Maar ondanks al deze geschiedenis, de Food and Drug Administration (FDA) blijft de paardebloem te behandelen als een nederige onkruid. Officiële standpunt van het agentschap is: "Er is geen overtuigende reden om aan te nemen bezit het enige therapeutische deugden." Maar veel kruidendokters van vandaag niet eens met deze beoordeling.

Kenmerken

De werkelijke paardebloem plant is een variabele vaste plant die groeit tot een hoogte van ongeveer 12 centimeter. De bladeren hebben de vorm van een spatel met diepe geribbelde randen en gerangschikt in een cirkel op de basis. De gele bloeiende bloemen bestaan ​​voor de meeste maanden van het jaar. De eigenlijke bloemen zijn zeer gevoelig voor licht en open met de zonsopgang en dicht als de zon onder gaat. De bloemen ook reageren op het weer, door de openstelling van als het weer is zonnig, en sluiten als het weer nat. Bij rijping tijd optreedt, de bloemblaadjes verdrogen en vormen een puffball. Binnen die bal zijn zaden licht genoeg voor de wind om gewoon te verspreiden in het hele gebied, dus ook de reputatie van de paardebloem voor het zijn een onhandelbaar wiet.

De plant wordt verondersteld te zijn ontstaan ​​in Azië en de hele wereld verspreid, het kiezen van koelere klimaten en vochtige, stikstofrijke gronden op een hoogte van minder dan 6.000 voet. De wortel is het deel meest gebruikte, maar de bladeren en de gehele plant kan worden gebruikt. Veel mensen gebruiken paardebloem voor medicinale doeleinden, maar steeds meer eten als onderdeel van hun dieet, of maak het in een drankje. De bladeren kunnen in rauwe salades en sandwiches worden gezet, of kan worden gebruikt om thee te maken. De wortels van de paardenbloem worden vaak gebruikt als een vervangingsmiddel voor koffie, en de bloemen vormen de basis voor zelfgemaakte wijn en schnaps.

Effecten

Paardebloem suppletie in welke vorm wordt niet aanbevolen voor kinderen, jongeren, ouderen of chronisch zieken, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en iedereen met acute maagontsteking, prikkelbare darm of maag-kwalen of gevoeligheden of allergieën. Diabetici zorgvuldig toezicht houden op hun bloedsuiker sinds paardebloem invloed kunnen zijn op die niveaus.

Artsen die hebben gekeken naar de paardenbloem als een mediale supplement, zijn gekomen met een lijst van mensen die niet de pillen of de thee moet nemen, zonder overleg met hen. De lijst bestaat uit mensen met galblaas problemen, diabetici, mensen die medicijnen nemen om de bloedsuikerspiegel, diuretica of anticoagulantia beheersen.

Ook vóór de inname van paardebloem, overleg dan met uw arts als u allergisch bent (vooral voor planten) of als u nog andere medische aandoeningen of andere medicijnen of andere kruiden en supplementen te nemen.

Paardebloem als medicijn is nog niet geëvalueerd door de FDA voor de veiligheid, effectiviteit of zuiverheid. Ook zijn er geen gereguleerde productie-normen in de plaats voor deze pillen. Maar er zijn gevallen geweest in het verleden, waar kruiden en supplementen zijn verkocht die waren besmet met giftige metalen of andere drugs geweest. Er was een 1966 bij een patiënt die darmverstopping ontwikkeld consumeert grote hoeveelheden paardebloemgreens drie weken na het ondergaan van een operatie maag. De website, Revolution Health meldt dat er meldingen van parasitaire infectie zijn geweest na het slikken van verontreinigde paardebloem, die de lever en de galwegen beïnvloedt, en wordt gekenmerkt door koorts, buikpijn, braken, verlies van eetlust, hoesten en uiteindelijk schade aan de lever. Tenslotte moet kruiden en voedingssupplementen altijd gekocht van een betrouwbare bron om het risico op verontreiniging te minimaliseren.

Paardebloem Pillen

De verkoop van gevriesdroogde paardebloem pillen, tincturen en extracten zijn toegenomen met 5 tot 10 procent per jaar in de afgelopen drie jaar, en ze daadwerkelijk gekraakt de $ 1.000.000 barrière in 2000, volgens de 'Nutrition Business Journal. " Maar directeur onderzoek van het tijdschrift, Patrick Rea, zegt dat het nog steeds een kleine markt in vergelijking met andere supplementen.

Paardebloem pillen worden gebruikt als een diureticum, om bloed glucose, lever en galblaas aandoeningen te reguleren, als een eetlust stimulerend, om een ​​maagklachten (dyspepsie) en constipatie te kalmeren. Aangezien het is aangeprezen als het hebben van een rol in het vetmetabolisme, paardebloem is soms een belangrijk ingrediënt in kruiden gewichtsverlies pillen.

Er zijn geen medische studies waaruit blijkt dat paardebloem helpt bij gewichtsverlies. Maar er zijn vele, vele andere geneeskrachtige voordelen van dit onkruid. In feite, paardebloem pillen zijn goed bekend en algemeen aanvaard in heel Europa. Het Europese Scientific Cooperative on Fytotherapie (ESCOP) raadt paardebloem wortel voor indigestie en verlies van eetlust, en in Duitsland een panel van deskundigen die bekend staat als de Commissie E beveelt producten die paardebloem voor de behandeling van leveraandoeningen, verlies van eetlust, indigestie en vochtretentie.

Vrouwen die last hebben van het premenstrueel syndroom kunnen vinden dat de diuretische werking van paardebloem helpt verlichten de symptomen van een opgeblazen gevoel en water gewichtstoename.

Paardebloem bloemen zijn ook een uitstekende bron van lecithine, een voedingsstof die acetylcholine in de hersenen, waardoor hersenfunctie behouden en kan een rol spelen in het vertragen of stoppen van de progressie van de ziekte van Alzheimer verheft. Lecithine helpt ook het lichaam naar de lever gezond, en het is de aanbevolen kruid voor leverontgifting.