Informatie over Clexane producten

Informatie over Clexane producten

Clexane is een antistollingsmiddel geneesmiddel dat wordt gebruikt voor patiënten die bloedverdunnende medicijnen nodig. Clexane is een heparine product, dat besmetting problemen heeft gehad in de afgelopen jaren en heeft daarom ondergaan uitgebreide en continu testen.

Chemische make-up

Clexane bevat de chemische stof enoxaperin, ook wel bekend als heparine. Een bloedklonter die gevormd wordt in de verkeerde plaats wordt een trombo-embolie en houdt het bloed van het bereiken van vitale organen. Clexane oorzaken thrombine niet activeert, waardoor de vorming van bloedstolsels.

Toepassingen

Net als andere producten met een heparine base, wordt Clexane gebruikt voor hart-chirurgie patiënten, nier complicatie patiënten en andere patiënten met medische aandoeningen die een gevaar voor de bloedstolling hebben. Clexane wordt ook gebruikt om direct behandelen bloedstolsels.

Waarschuwingen

Clexane is meerdere malen in de afgelopen jaren als gevolg van ernstige allergische reacties opgeroepen bij patiënten over de hele wereld. Degenen met een abnormale gewicht, die ouder zijn dan 80 jaar of die diabetes moeten voorzichtig zijn over het gebruik van Clexane zijn. Raadpleeg altijd een arts voordat u begint met nieuwe medicatie.

Side Effects

Bijwerkingen zijn onder andere zwelling, pijn, bloeding, osteoporose, hoge kaliumgehalte en spinale bloedstolsels. Een allergie voor Clexane komt ook voor in de gebruikers van de drug.