Informatie over Caprylzuur & de voordelen ervan

Caprylzuur geclassificeerd als een middellange keten vetzuur dat ook bekend staat als octaanzuur. De Federal Drug Administration aanwijst als GRAS of algemeen erkend als veilig voor menselijk gebruik.

Bronnen

Caprylzuur komt van nature voor in kokosolie, palmolie, koemelk en moedermelk. Het is vervaardigd in pil of capsulevorm als voedingssupplement.

Dosering

Een standaard dosering voor caprylzuur is niet vastgesteld voor volwassenen. Dit supplement moet worden ingenomen met voedsel of voorafgaand aan het eten van een maaltijd.

Voordelen

Caprylzuur wordt gedacht behandelen gist-, schimmel- en bacteriƫle infecties helpen. Het kan ook worden gebruikt als voedingssupplement voor mensen die moeite absorberende gezonde vetten.

Side Effects

Volgens Healthline, de meest voorkomende bijwerkingen geassocieerd met het nemen van caprylzuur zijn misselijkheid, diarree, buikkrampen en constipatie. Mensen die het nemen van triglyceriden samen met caprylzuur kunnen extra bijwerkingen gerelateerd aan het spijsverteringsstelsel, waaronder maagzuur ervaren.

Waarschuwing

Mensen die gevoelig zijn voor nierstenen moet caprylzuur niet nemen. Caprylzuur is niet bewezen veilig toedienen aan kinderen of zwangere vrouwen.